Επιστροφή στις νίκες…

Με γκολ του Σκοπελίτη στο 31’  και του Γκονζάλο Γκαρσία στο 59’ η ομάδα μας κατάφερε να πετύχει μια σημαντική νίκη με αντίπαλο την ΑΛΚΗ και ανέβηκε βαθμολογικά αλλά και ψυχολογικά.

 

 

Ισορροπημένο το πρώτο ημίχρονο, με την ομάδα μας να προσπαθεί να πετύχει κάποιο γκολ και με περισσότερη κατοχή της μπάλας, στο 31' όταν σε φάση διαρκείας ο Ράγιτς δεν απομάκρυνε σωστά και ο Σκοπελίτης με δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ.
Η ομάδα μας είχε τον έλεγχο του αγώνα στο δεύτερο ημίχρονο και χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα, κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματά της με τον Γκαρσία στο 59’ πετυχαίνοντας ένα εξαιρετικό γκολ με «λόμπα», αφού ο Ράγιτς είχε αφήσει την εστία του...
Η Αλκή προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά το σουτ του Οχένε στο 70’ πέρασε λίγο άουτ. Η ομάδα μας, όπως ήταν λογικό στα τελευταία 20 λεπτά οπισθοχώρησε και προσπάθησε να "χτυπήσει" στις αντεπιθέσεις, αλλά δεν κατάφερε να δημιουργήσει κάποια κλασική ευκαιρία, πέραν αυτής του Μρντάκοβιτς στο 82’.

 

 

Οι φάσεις και τα γκολ 

 

 

87' Ο Άλφα στη θέση του Παύλου
86' Κίτρινη στον Ντίμεχ
82' Προσπαθεί για το γκολ η Αλκή αλλά τα περιθώρια στένεψαν
77' Φιρτουλέσκου αντί Κόντε
75' Παύλου αντί Γκαρσία
71' Σουτ του Οχενέ άουτ 
66' Τετ α τετ του Μρντάκοβιτς πλασάρει πάνω στον Ράιτς
63' Ο Βασκονσέλος στη θέση του Μπασόφ
60' Γκολ! Ο Γκόμες βγήκε τετ α τετ, ο Ράγιτς απέκρουσε το πλασέ του με τον Γκαρσία αντίθετα να τον ντριμπλάρει και με τεχνικό τσίμπημα την έστειλε στα δίκτυα
51'  Κίτρινη στον Γκόμες
50' Αποβάλλεται ο Καιάφας για διαμαρτυρίες
46' Μρντάκοβιτς αντί Πιντάδο
44' Κίτρινη στον Φερνάντες για φάουλ στον Γκαρσία
42' Αποχωρεί ο Χαραλάμπους τραυματίας. Στη θέση του ο Φούσκο
32' Γκολ! Μετά την κεφαλιά του Ντε Κλερ και την απόκρουση του Ράγιτς ο Σκοπελίτης από κοντά άνοιξε το σκορ.  
27' Σουτ του Άσπας απέκρουσε ο Νέγκρι
18' Γύρισμα του Κόντε στον Γκαρσία αλλά τον έκοψαν
14' Σουτ του Κόντε άουτ
5' Τετ α τετ του Πιντάδο αστοχεί


 

 

ΑΕΚ: Νέγκρι, Ντίμεχ, Βίγια, Ντε Κλερ, Λίνσεν, Φαν Ντάικ, Σκοπελίτης, Γκαρσία (75' Παύλου - 87' Άλφα), Γκόμεζ, Πρίσο, Πιντάδο (50' Μιρντάκοβιτς)


 

 

Αλκή: Ράγιτς, Κατσής, Χαραλάμπους (40' Φούσκο), Φερνάντες, Ντομπρασίνοβιτς, Γκλιγκόροφ, Άσπας, Οχενέ, Γκαρσία, Μπασόφ (63' Βασκονσέλος), Κόντε (77' Φιρτουλέσκου)


 

 

Κίτρινες: Γκόμες, Μιρντάκοβιτς, Ντίμεχ / Φερνάντες, Οχενέ, Γκαρσία