Δόξα-ΑΕΚ 1-4

Συνέχεια στις επιτυχίες για την ομάδα μας, που κέρδισε 4-1 στο Μακάρειο την γηπεδούχο Δόξα, σε αναμέτρηση για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος. 

Η αναμέτρηση δεν ξεκίνησε καλά για την ομάδα μας, που στο 12ο λεπτό βρέθηκε πίσω στο σκορ, με τον Sadik να σκοράρει για τους γηπεδούχους. Στην συνέχεια η ομάδα μας ανέλαβε πλήρως τα ηνία της αναμέτρησης, απείλησε με Rosales (18', 26'), Gyurcso (22') και στο 35ο λεπτό έφτασε στην ισοφάριση με τον Derbyshire με κεφαλιά μετά από μπαλιά του Angel. Με κεκτημένη ταχύτητα η ομάδα μας έψαξε και το δεύτερο γκολ και αφού ενδιάμεσα απείλησε με Trickovski (38'), στο 42' έφτασε στο γκολ και στην ολική ανατροπή και πάλι με τον Derbyshire μετά από πάσα του Acoran. 

Στην επανάληψη η ομάδα μας μπήκε πολύ δυνατά και μετά την ευκαιρία με τον Abraham (50'), στην εξέλιξη της φάσης έφτασε στο 1-3 με τον Derbyshire να σκοράρει με προβολή μετά από κόρνερ και πλασέ του Trickovski. O Άγγλος επιθετικός έφτασε στο καρέ, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 1-4 με διπλή προσπάθεια και σουτ, μετά από απόκρουση σε σουτ του Gyurcso. Στην συνέχεια οι επόμενες καλές στιγμές ήταν με Espinosa (60'), Faraj (61'), Trickovski (80') και Romo (81'), με το 1-4 να παραμένει μέχρι το φινάλε

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Δόξα (Κώστας Σακκάς): Shishkovski, Asamoah (83' Ebralidze), Tidjani, Sadik, Lafrance, Balde (56' Dias), Trajchevski, Στυλιανού, Καραμανώλης, Mesca (83' Φασουλιώτης), Sassi (56' Oliveira). 

AEK (David Catala): Toύμπας, Abraham, Gustavo (72' Gustavo), Acoran (63' Faraj), Trickovski, Αngel (80' Thandi), Milicevic, Rosales, Mikel, Derbyshire (63' Espinosa), Gyursco (72' Thiago).  

Διαιτητής: Δημήτρης Σολωμού
Α' Βοηθός Διαιτητής: Νίκος Εγγλέζου
Β' Βοηθός Διαιτητής: Ξένια Ηροδότου
4ος Διαιτητής: Θωμάς Χατζηβασιλείου

VAR: Χρυσοβαλάντης Θεουλή
AVAR: Ιωάννης Λαζάρου
Παρατηρητής: Ανδρέας Γεωργίου

Κίτρινες: Lafrance / Angel

Κόκκινες: -

«Πολύ σημαντικοί βαθμοί, πολύ σημαντικοί βαθμοί! Ξέραμε την δυσκολία σε αυτό το στάδιο. Ξεκινήσαμε άσχημα στο πρώτο 15λεπτο, δεν είχαμε τον έλεγχο. Αυτά ήταν τα κακά νέα. Δείξαμε αντίδραση μετά το 1-0 και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Δείξαμε τον χαρακτήρα μας. Η εικόνα που βγάλαμε μετά το 15λεπτο ήταν εξαιρετική. Συγχαρητήρια στους παίκτες αλλά και στους οπαδούς μας. Είναι πάντα μαζί μας. 
Πολύ σημαντικό γι' αυτόν. Είναι ένας εξαιρετικός επιθετικός. Στους τελευταίους αγώνες έπαιζε ο Romo. Σήμερα έπαιξε ο Μatt. Έχω εξαιρετικούς επιθετικούς. Μας βοηθούν όλοι. Πολύ καλό για μας. Είναι μεγάλη πρόκληση για μας. Να απολαύσουμε τη νίκη με την Δόξα και από την Δευτέρα θα αρχίσουμε την δουλειά για την Ομόνοια. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να κερδίσουμε. Δεν κοιτάζουμε αποστάσεις και διαφορές», δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής μας.