22η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με την ομάδα μας να αντιμετωπίζει τον Άρη στο Στάδιο Αλφαμέγα και να αναδεικνύετσι ισόπαλη 1-1.
Στο πρώτο ημίχρονο και μετά το αναγνωριστικό ξεκίνημα και τις καλές στιγμές με Aitor (2'), Chacon (9'), η ομάδα μας πήρε το προβάδισμα στο σκορ στο 24ο λεπτό μετά τον συνδυασμό του Faraj με τον Aitor και το σουτ στην κίνηση του τελευταίου. Ο Faraj (32') είχε την τελευταία καλή στιγμή στο πρώτο μέρος.
Με το ξεκίνημα της επανάληψης οι γηπεδούχοι έφεραν το παιχνίδι στα ίσα, με τον Milicevic άθελα του να στέλνει την μπάλα στα δίκτυα μετά την μπαλιά του Correia. Ο Faraj είχε ανεπανάληπτη ευκαιρία (52') για να δώσει εκ νέου προβάδισμα στην ομάδα μας, που έμεινε με παίκτη λιγότερο μετά την αποβολή του Aitor για χτύπημα στον Markhiyev. Στο 83ο λεπτό ο διαιτητής αναίρεσε την κόκκινη κάρτα που είδε δώσει αρχικά στον Semedo για κτύπημα στον Ledes. Τελικά οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα λίγο αργότερα (86'), με τον Yago να αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη καρτα μετά το μαρκάρισμα στον Miramon.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Άρης (Aleksey Shpilevsky): Vana Alves, Boakye, Kokorin (89' Urosevic), Gomis (64' Kvilitaia), Goldson, Yago, Mayambela 78' Semedo), Struski, Montnor (64' Bengtsson), Correia, Markhiyev.
Στον πάγκο: Σωφρονίου, Zadro, Bengtsson, Brown, Kvilitaia, Matysik, Sarfo, Sawo, Gaustad, Θεοχάρους, Semedo, Urosevic.
ΑΕΚ (Ηenning Berg): Αθανασιάδης, Ledes, Rohden (73' Pons), Faraj, Milicevic, Chacon (64' Miramon), Aitor, Ekpolo, Roberge, Cabrera (96' Sol), Gnalli (64' Angel).
Στον πάγκο: Alomerovic, Τούμπας, Suarez, Sol, Angel, Gama, Pons, Angielski, Henriques, Ναούμ, Μiramon, Κατελάρης.
Διαιτητής: Chistian Petru Ciochirca
Α' Βοηθός Διαιτητής: Νίκος Εγγλέζου
Β' Βοηθός Διαιτητής: Ανδρέας Π. Ανδρέου
4ος Διαιτητής: Αντώνης Κωνσταντινίδης
VAR: Δημήτρης Σολωμού
AVAR: Ανδρέας Τσαμπαλάς
Παρατηρητής: Μιχάλης Αργυρού
Κίτρινες: Yago, Struski, Boakye, Markhiyev, Semedo /
Κόκκινες: Yago (2η κίτρινη) / Aitor
Θεατές: -
«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον Άρη. Πήραμε το προβάδισμα και είχαμε ευκαιρίες να πετύχουμε περισσότερα γκολ. Ήμασταν άτυχοι στη φάση της αποβολής. Για να είμαι ειλικρινής δεν ξέρω τι συνέβη 100% γιατί δεν είδα σε επανάληψη τι έγινε. Είναι λίγο περίεργο που βγήκε η κόκκινη κάρτα. Αμυνθήκαμε καλά και κυνηγήσαμε το παιχνίδι.
Απλά τον ρώτησα τι συνέβη στην στιγμή της κόκκινης κάρτας. Από το σημείο που ήμουν στον πάγκο ήταν δύσκολο να το δω. Θεώρησα ότι δεν ήταν κάτι φυσιολογικό. Τον ρώτησα και ήθελα να δω τον τρόπο σκέψης του. Θα ξαναδώ τι συνέβη», δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής μας.