17η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με την ομάδα μας να αντιμετωπίζει τον Άρη στο Στάδιο Αλφαμέγα και να χάνει με 1-0.
Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι αρκετά κλειστό και η υπεροχή ήταν εναλλασσόμενη, με την ομάδα μας να έχει την πιο καλή ευκαιρία σε αυτό το διάστημα με τον Ναούμ (11').
Στην επανάληψη η ομάδα μας προσπάθησε με υπομονή και επιμονή να φτάσει στο γκολ, είχε νέα μεγάλη ευκαιρία με τον Ivanovic (63'), ωστόσο λίγο πριν το τέλος δέχθηκε το γκολ από τον Χαραλάμπους). Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με παίκτη λιγότερο, καθώς στο 88ο λεπτό αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Marysik.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Άρης (Artsyom Radzkow): Vana Alves, Kalulu, Moussounda (68' Gomis), Goldson, Correia, Mayambela, Bourhane (83' Matysik), Balogun (68' Yago), Montnor (46' Mccausland), Χαραλάμπους, Effaghe (68' Κακουλλής).
Στον πάγκο: Foderingham, Σωφρονίου, Lelle, Κokorin, Kvilitaia, Gomis, Matysik, Sane, Yago, Mccausland, Κακουλλής, Akamba.
ΑΕΚ (Ιmanol Idiakez): Alomerovic, Ledes, Ivanovic (70' Rubio), Bajic (70' Cabrera), Garcia (86 Gnali), Milicevic, Pons, Miramon (22' Amyn), Ekpolo, Roberge, Ναούμ (86' Gonzalez).
Στον πάγκο: Παρασκευάς, Δημητρίου, Ιωάννου, Rubio, Amyn, Jairo, Cabrera, Θωμά, Gonzalez, Gnali.
Διαιτητής: Mάριος Χριστοφόρου
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Παύλος Γεωργίου
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Ανδρέας Τουμάζου
4ος Διαιτητής: Αντώνης Κωνσταντινίδης
VAR: Srdjan Jovanovic
AVAR: Μενέλαος Αντωνίου
Παρατηρητής: Ιωάννης Αναστασίου
Κίτρινες: Kalulu, Χαραλάμπους, Bourhane / Roberge
Κόκκινες: Matysik
Θεατές: -
«Κατ’ αρχάς ευχαριστώ τον κόσμο που παρά τις καιρικές συνθήκες ήρθε εδώ και μας στήριξε. Συγχαρητήρια στον Άρη για τη νίκη, ήταν ένα ισορροπημένο παιχνίδι, πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία, εμείς είχαμε την πιο ξεκάθαρη με τον Ιvanovic, ο αντίπαλος είχε το σουτ του Χαραλάμπους που κατέληξε στα δίχτυα.
Πρέπει να πάρουμε το μάθημά μας και να συνεχίσουμε. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι, δεν δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, ο αντίπαλος άλλαξε το σύστημα, έπαιξε με τρεις στο κέντρο, για να είναι πιο συμπαγής, και δεν μας άφησε πολλούς χώρους.
Ό,τι έγινε, ανήκει στο παρελθόν, συγκεντρωνόμαστε στο πώς θα πάρουμε νίκες στα επόμενα παιχνίδια», δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής μας.