Άρης-ΑΕΚ 0-1

7η αγωνιστική στην Β΄ Φάση του πρωταθλήματος, με την ομάδα μας να αντιμετωπίζει τον Άρη στο Στάδιο Αλφαμέγα και πήρε την νίκη με 1-0. 

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας απείλησε αρχικά με Pons (9'), ενώ στο 11' ο Diounkou σκόραρε με σουτ από πλάγια θέση, ωστόσο στο ξεκίνημα της φάσης υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ ο Faraj. Χωρίς καλό ρυθμό και με ελάχιστες καλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες η συνέχεια του πρώτου μέρους. 

Στην επανάληψη ομάδα μας προσπάθησε να φτάσει στο γκολ, απείλησε με Gama (66'), Trickovski (81') και τελικά στο 96ο λεπτό ο Milicevic με καρφωτή κεφαλιά μετά το φάουλ του Gyurcso κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίκτυα και επέτρεψε στην ομάδα μας να... αποδράσει με τους τρεις βαθμούς της νίκης. 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Άρης (Aleksey Shpilevski): Vana Alves, Gomis (64' Kokorin), Matysik (85' Moussounda), Yago,Mayambela (46' Bengtsson), Nikolic (46' Brown), Brorsson, Szoke, Montnor, Urosevic, Shumanski (46' Sawo).

AEK (Ran Ben Shimon): Piric, Diounkou (66' Sanchez), Gustavo, Tongya, Faraj (66' Santos), Lopes (71' Diemers), Angel, Milicevic, Gama (78' Trickovski), Pons (78' Gyurcso), Roberge.

Διαιτητής: Jakob Kehlet
Α' Βοηθός Διαιτητής: Νίκος Εγγλέζου
Β' Βοηθός Διαιτητής: Χαράλαμπος Γεωργίου
4ος Διαιτητής: Χρυσοβαλάντης Θεουλή
VAR: Δημήτρης Σολωμού
AVAR: Πέτρος Πέτρου
Παρατηρητής: Μιχάλης Ιωάννου

Κίτρινες: Shumanski, Brorsson, Bengtsson, Yago / Roberge

Κόκκινες: -

Θεατές: -

«Όταν λέμε ότι το ποδόσφαιρο είναι μικρογραφία της ζωής, το αποψινό παιχνίδι είναι τρανό παράδειγμα. Και οι δύο ομάδες δεν συμβιβαζόμασταν με τίποτε πέραν από τη νίκη, ένα παιχνίδι γεμάτο σκαμπανεβάσματα το οποίο κερδίσαμε γιατί το θέλαμε.
Αξίζουμε να είμαστε εδώ που είμαστε. Κάθε παιχνίδι τελειώνει και μένει στο παρελθόν, τώρα βλέπουμε το επόμενο. Πρέπει να χαλαρώσουν οι παίκτες μου τώρα γιατί σε κάθε παιχνίδι αρμόζει άλλος χαρακτήρας. Οι νίκες φέρνουν την καλή ατμόσφαιρα, διανύουμε ένα εξαιρετικό ταξίδι"», δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής μας.