Aπόλλων-ΑΕΚ 0-1

11η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με την ομάδα μας να αντιμετωπίζει τον Απόλλων στο Στάδιο Αλφαμέγα και πήρε την νίκη με 1-0. 

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με την ομάδα μας να χάνει την πρώτη μεγάλη ευκαιρία με τον Faraj (2'), ενώ στην συνέχεια ενώ είχε καλές προυποθέσεις δεν απείλησε εκ νέου την αντίπαλη εστία. Τελικά η ομάδα μας έφτασε στο γκολ στο 41ο λεπτό, με τον Sol να σκοράρει με ωραία κεφαλιά μετά την μπαλιά του Angel.

Στην επανάληψη η ομάδα μας προσπάθησε πρωτίστως να διαφυλάξει τα μετόπισθεν και να κρατήσει το υπερπολύτιμο 0-1, ενώ απειλησε με Sol (66'), με το 0-1 να παραμένει μέχρι το φινάλε. 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

Απόλλων (Vladan Milojevic): Leeuwenburgh, Εkpolo, Άδωνη (89' Μαλεκκίδης), Tekie (89' Spoljaric), Jurcevic, Darikwa, Valbuena (74' Peretz), Costache (64' Abdurahimi), Marques, Coll, Varga (74' Krencik). 

AEK (Παναγιώτης Γιάννου): Piric, Diounkou, Τomovic, Gustavo, Sol (90' Trickovski), Faraj (90' Sanchez), Angel, Pons, Roberge, Gyurcso (59' Tongya), Diemers (66' Μάμας).

Διαιτητής: Kωνσταντίνος Φελλάς 
Α' Βοηθός Διαιτητής: Μιχάλης Σωτηρίου 
Β' Βοηθός Διαιτητής: Όμηρος Τζιωρτζής 
4ος Διαιτητής: Δημήτρης Κουμή
VAR: Luca Zufferli
AVAR: Ιωάννα Αλλαγιώτου
Παρατηρητής: Παναγιώτης Γερασίμου 

Κίτρινες: Tekie, Coll / Diounkou, Angel 

Κόκκινες: -

Θεατές: -

«Δουλέψαμε πάνω στις αδυναμίες του αντιπάλου, αλλά και στις δικές μας. Από την πρώτη στιγμή είπαμε ότι θα τα δώσουμε όλα σε αυτά τα 90 λεπτά. Ήταν δύσκολο για εμάς, σε ένα γήπεδο εντελώς αφιλόξενο για εμάς, αφού δεν είχαμε ούτε βαθμό. Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα και οι μεγάλες ομάδες αυτά κάνουν. Έχει αρκετή δουλειά να κάνει ο νέος προπονητής, το γνωρίζουμε αυτό. Αλλά θα τα καταφέρουμε. Δεν είχα καμία αμφιβολία πως θα παρουσιαστούμε σήμερα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και προχωράμε.», δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής μας.