ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ 2-1

8η αγωνιστική στα πλέι-οφ του πρωταθλήματος, με την ομάδα μας να αντιμετωπίζει το ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ και να χάνει με 2-1 από τους γηπεδούχους.

Μετά τα αναγνωριστικά πρώτα λεπτά στην αναμέτρηση και αφού είχαμε από μία αναγκαστική αλλαγή για κάθε ομάδα, η ομάδα μας κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ στο 15' με πολύ ωραίο σουτ του Pons. Στο 20ο λεπτό οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι μετά από υπόδειξη του VAR, το οποίο εκτέλεσε ο Kvilitaia και απέκρουσε ο Piric, ωστόσο με νέα υπόδειξη του VAR, δόθηκε επανάληψη, με τον Marquinhos να εκτελεί εύστοχα και να ισοφαρίζει σε 1-1 (25'). Πολλά τα λάθη εκατέρωθεν και οι διακοπές, με το παιχνίδι να μην έχει καλό ρυθμό στην συνέχεια του πρώτου μέρους. 

Στην επανάληψη η ομάδα μας προσπάθησε να αναλάβει τα ηνία, αλλά στο 54ο λεπτό βρέθηκε πίσω στο σκορ, με τον Dvali να σκοράρει με κεφαλιά για τους γηπεδούχους. Η ομάδα μας προσπάθησε να αντιδράσει, απείλησε με Gyurcso (73'), αλλά δεν υπήρξε ανάλογη συνέχεια, με το 2-1 να παραμένει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα της αναμέτρησης. 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

AΠΟΕΛ (Vladan Milojevic): Belec, Ferrari, Dvali, Kvilitaia (79' Macheda), Chebake, Crespo, Dalcio, Ben (14' Marquinhos), Sarfo (83' Σατσιάς), Kostadinov, Ndongala.

AEK (Jose Luis Oltra): Piric, Tomovic (25' Mikel), Casas, Gustavo (78' Gromov), Trickovski (46' Lopes), Milicevic, Rosales, Pons, Ναούμ (10' Jakolis), Gyurcso, Mάμας (78' Oier).

Διαιτητής: Matteo Μarchetti
Α' Βοηθός Διαιτητής: Μιχάλης Σωτηρίου
Β' Βοηθός Διαιτητής: Όμηρος Τζιωρτζής
4ος Διαιτητής: Χρυσοβαλάντης Θεουλή
VAR: Alessandro Prontera
AVAR:
Ροβέρτος Κώστα
Παρατηρητής: Κώστα Θεοδότου

Κίτρινες: Gustavo, Casas

Κόκκινες: -

«Ξεκινήσαμε καλά και ακολουθήσαμε το πλάνο. Στο ημίχρονο τους είπαμε πως πρέπει να ανεβούμε.
Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν μνήμες. Υπάρχει μόνο το παρών. Πρέπει να πάρουμε τις νίκες και να βγούμε στην Ευρώπη. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Πρέπει να πάμε δυνατά στα επόμενα παιχνίδια για να κερδίσουμε την Ευρώπη», δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής μας.