Ανόρθωση-ΑΕΚ 0-1

4η αγωνιστική στην Β΄ Φάση του πρωταθλήματος, με την ομάδα μας να αντιμετωπίζει την Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και να πετυχαίνει νέα νίκη με 1-0. 

Παιχνίδι κέντρου στην μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου. Η ομάδα μας πλησίασε στο γκολ με τον Lopes (35') και είχε άλλη μία καλή στιγμή με τον Tongya (41'), ενώ με την λήξη του πρώτου μέρους αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Thioune για τους γηπεδούχους, που έσπρωξε τον Sol. 

Στην επανάληψη η ομάδα μας πίεσε για το γκολ, είχε μεγάλη φάση με δοκάρι του Lopes (66') και τελικά στο 69ο λεπτό έφτασε στο ζητούμενο, με τον Tongya να σκοράρει με πολύ ωραίο σουτ. Η ομάδα μας διαχειρίστηκε στην συνέχεια το υπέρ της προβάδισμα, με τον Santos (92) να έχει την τελευταία καλή στιγμή στο παιχνίδι. 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ανόρθωση (Γιάννος Οκκάς): Arboleda, Marmouk, Κάργας (80' Gassama), Correia, Castel, Guerrero (46' Αρτυματάς), Ferreira (54' Παρούτης), Thioune, Makoun, Αντωνίου (73' Wague), Χρυσοστόμου (80' Perea).

AEK (Ran Ben Shimon): Piric (46' Herrerin), Diounkou, Gustavo, Tongya, Faraj (61' Santos), Lopes (85' Tomovic), Angel, Milicevic, Gama (46' Sol), Pons, Roberge (61' Diemers). 

Διαιτητής: Alessandro Prontera
Α' Βοηθός Διαιτητής: Μάριος Καλογήρου
Β' Βοηθός Διαιτητής: Ιωάννης Λαζάρου
4ος Διαιτητής: Ανδρέας Μ. Αργυρού
VAR: Dominik Urs Schnyder
AVAR:
Μάριος Δημητριάδης
Παρατηρητής: Μιχάλης Ιωάννου

Κίτρινες: Χρυσοστόμου, Κάργας / Gama, Sol, Tongya, Lopes 

Κόκκινες: Thioune

«Λένε ότι όταν ανεβαίνεις ψηλά, το οξυγόνο είναι λιγότερο. Μετά τα ψεσινά αποτελέσματα, η πίεση ήταν μεγάλη στους ώμους μας. Δεν κάναμε τόσο καλό παιχνίδι, μας έλειψαν αρκετά πράγματα από αυτά που παρουσιάζουμε. Πρέπει να κρατήσουμε τον χαρακτήρα που βγάλαμε και αν υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να παρουσιάζεις για να διατηρείς το πνεύμα του νικητή, είναι αυτά που παρουσιάσαμε σήμερα. Βρήκαμε τον τρόπο παρά το γεγονός ότι δεν ήταν πολύ καλή εμφάνιση μας. 
Το πιο σημαντικό σε όλα τα παιχνίδια είναι να παίρνεις τους τρεις βαθμούς. Δεν κοιτάζουμε πιο μακριά, προσπαθώ να κοιτάζω το πιο κοντινό και όχι τόσο μακριά. Πρέπει να παραμείνουμε ταπεινοί και να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι, αυτό έχει σημασία. Δεν θα αφήσω κάποιον να μας επηρεάσει στο να σκεφτούμε κάτι περισσότερο από το επόμενο παιχνίδι. Πρέπει να συνεχίσουμε να πιέζουμε τους εαυτούς μας για τις επόμενες εξετάσεις, στο επόμενο παιχνίδι», δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής μας.