Ανόρθωση-ΑΕΚ 0-0

18η αγωνιστική στο πρωτάθλημα, με την ομάδα μας να αντιμετωπίζει την Aνόρθωση  στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και να μενει στο ισόπαλο 0-0.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας ανέλαβε από την αρχή τα ηνία και απείλησε με Faraj (5'), Lopes (16'), ενώ στο 21ο λεπτό απώλεσε την πιο μεγάλη ευκαιρία, με τον Loria να αποκρούει την εκτέλεση πέναλτι του Gyurcso. Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι, με το 0-0 να είναι το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η ομάδα μας εξακολουθούσε να διατηρεί την πρωτοβουλία των κινήσεων και να ψάχνει το γκολ. Altman (66', 86'),  Trickovski (75') είχαν καλές στιγμές, αλλά το 0-0 παρέμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή της αναμέτρησης.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ανόρθωση (Vesko Mihajlovic): Loria, Αντωνιάδης, Correia, Tejera, Ebralidze (51' Χριστοφή), Hambardzumyan, Sabo (92' Ferreira), Nina, Haroyan, Κορρέα, Ιωάννου (69' Puncheon).

AEK (Jose Luis Oltra): Piric, Mikel, Casas, Gustavo, Faraj (90' Olatunji), Lopes (66' Romo),  Milicevic, Pons (78' Oier), Εγγλέζου (78' Angel), Gyurcso (66' Trickovski), Altman.

Διαιτητής: Κωνσταντίνος Φωτίου
Α' Βοηθός Διαιτητής: Νίκος Εγγλέζου
Β' Βοηθός Διαιτητής: Ηράκλης Κωμοδρόμος
4ος Διαιτητής: Παναγιώτης Χατζηγεωργίου
VAR: Davide Ghersini
AVAR: Mάριος Καλογήρου
Παρατηρητής: Μιχάλης Καραϊσκάκης

Κίτρινες: Αντωνιάδης, Hambardzumyan, Ιωάννου, Haroyan, Tejera / Mikel, Lopes

Κόκκινες: -

«Δεν είμαι χαρούμενος από την εμφάνιση της ομάδας μου. Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, είχαμε 2-3 ευκαιρίες πριν το πέναλτι. Οι επιθετικοί μας σήμερα δεν ήταν σε καλή ημέρα. Είναι δύσκολο να κερδίσεις χωρίς νοοτροπία, ένταση και φιλοδοξία στο ματς. Είχαμε τον έλεγχο και την μπάλα. Η Ανόρθωση δεν έφτιαξε ευκαιρίες. Αν δεν μπορείς να κερδίσεις καλύτερα να μην χάσεις. Αυτό δεν ισχύει σήμερα. Είμαι θυμωμένος γιατί σήμερα έπρεπε να κερδίσουμε.
Είναι αποφάσεις, ίσως… Με αυτή την λογική πορευόμαστε από την αρχή της σεζόν. Επιλέγουμε να κάνουμε αλλαγές όταν έχουμε συνεχόμενα παιχνίδια. Όταν κερδίζεις δεν παίζουν ρόλο. Όταν χάνονται βαθμοί είναι φυσιολογικό να συζητάμε. Μετά το παιχνίδι αποδεικνύεται ότι δεν ήταν η καλύτερη επιλογή. Πριν από το ματς ήταν», δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής μας.