Ανανέωση της συνεργασίας με τον Ivan Trickovski

Ανανέωση της συνεργασίας με τον Ivan Trickovski

Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Ivan Trickovski για ακόμη δύο χρόνια και συγκεκριμένα μέχρι το καλοκαίρι του 2024.

Ο αρχηγός βρίσκεται στην ομάδα μας από τον Ιανουάριο του 2016 και στην απόλυτα επιτυχημένη μέχρι τώρα παρουσία του έχει σκοράρει 119 συνολικά γκολ (89 στο πρωτάθλημα, 10 στο Κύπελλο, 20 στην Ευρώπη), αριθμοί που τον κατατάσσουν στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ στην ιστορία της ομάδας μας, αλλά και των Κυπριακών ομάδων στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Όλη η οικογένεια της ΑΕΚ του εύχεται κάθε επιτυχία.

«Ξανά και ξανά αποδείξαμε την εμπιστοσύνη και τον σεβασμό στην μεταξύ μας σχέση και είμαι πολύ πολύ περήφανος, προνομιούχος και αποτελεί μεγάλη τιμή για μένα το ότι θα μείνω εδώ μέχρι το 2024. Ήταν ξεχωριστή και μοναδική στιγμή για μένα και την ομάδα, γιατί θα έλεγα ότι δεν υπήρξαν τυπικές διαπραγματεύσεις. Ήταν απλά μία ανοικτή και ειλικρινής συζήτηση για το παρόν και το μέλλον. Ήταν πολύ εύκολο να φτάσουμε σε συμφωνία. Ευχαριστώ τον Πρόεδρο, τα άλλα Μέλη του ΔΣ, τον Xavi και τον καθένα που ήταν μέρος αυτού. Είμαι αρκετά ανυπόμονος, γεμάτος κίνητρα και αρκετά... πεινασμένος για περισσότερους τίτλους, διακρίσεις και επιτυχίες, τόσο σε ομαδικό, όσο και σε ατομικό επίπεδο.
Ακόμη κάτι που με κάνει ακόμη πιο περήφανο είναι η αντίδραση από τον κόσμο μας μετά την συμφωνία, γιατί όπως όλοι ξέρατε η σχέση που έχω μαζί με τον κόσμο, μέσα και έξω από το γήπεδο, είναι πολύ ξεχωριστή και αυτό το γεγονός με κάνει ιδιαίτερα προνομιούχο. Δεν χρειάζεται να πω ότι θα συνεχίσω να δίνω το 101% για αυτή την ομάδα, το κλαμπ και αυτό τον κόσμο. Ανυπομονώ και είμαι αρκετά αισιόδοξος ότι τα καλύτερα έρχονται... αρχίζοντας ασφαλώς από το παιχνίδι με την ΠΑΕΕΚ, που είναι πολύ σημαντικό για όλους μας και αυτός είναι ένας ακόμη λόγος για να σας ζητήσω να έρθετε στο γήπεδο όσο το δυνατόν περισσότεροι, να είστε ο 12ος μας παίκτης και στο τέλος να νικήσουμε και να πανηγυρίσουμε μαζί», δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα αμέσως μετά τις υπογραφές.