Ανανέωση της συνεργασίας με Νικόλα Εγγλέζου, Ιωακείμ Τούμπα και Xένρη Μπέϊτς Ανδρέου

Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τους Νικόλα Εγγλέζου, Ιωακείμ Τούμπα και Xένρη Μπέϊτς Ανδρέου για τα επόμενα 2 χρόνια.

Ο εκ των αρχηγών Νικόλας Εγγλέζου διανύει την δεύτερη του θητεία στην ομάδα μας, αφού αγωνίστηκε σε αυτή από το 2013 μέχρι το 2018. Μέχρι στιγμής έχει συμπληρώσει 143 συμμετοχές και έχει σημειώσει 9 γκολ.

Αμφότεροι οι Ιωακείμ Τούμπας και Χένρη Μπέϊτς Ανδρέου προέρχονται από τις Ακαδημίες μας. Ο πρώτος μέχρι στιγμής έχει συμπληρώσει 22 παρουσίες κάτω από τα δοκάρια, ενώ ο Χένρη έχει συμπληρώσει 4 συμμετοχές.

Όλη η οικογένεια της ΑΕΚ εύχεται και στους τρεις κάθε επιτυχία.

«Eίμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω να είμαι μέλος στην ομάδα μας. Eιλικρινά δεν θα μπορούσα να φανταστώ διαφορετική εξέλιξη. Ευχαριστώ όλους που πιστεύουν σε εμένα και μου δίνουν την δυνατότητα να συνεχίσω να ονειρεύομαι με την ομάδα.  Υπόσχομαι να συνεχίσω με την ίδια όρεξη και πάθος, για να γίνει το όνειρο όλων μας πραγματικότητα. Μαζί μπορούμε!», δήλωσε ο Νικόλας Εγγλέζου

«Eίμαι πολύ ικανοποιημένος που συνεχίζω στην ομάδα που μεγάλωσα για τα επόμενα δύο χρόνια. Θέλω να ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου. Υπόσχομαι να συνεχίσω να δίνω καθημερινά τον καλύτερο μου εαυτό για να μπορέσει η ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να εξακολουθήσει να κάνει περήφανο τον κόσμο με την πορεία της σε Κύπρο και Ευρώπη», δήλωσε ο Ιωακείμ Τούμπας.

«Νιώθω πολύ περήφανος και χαρούμενος που μου έχει δοθεί αυτή η ευκαιρία και έχω ανανεώσει για ακόμη δύο χρόνια με αυτή την απίστευτη ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω τους πάντες στην ομάδα για την συνεχή εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπο μου. Από πλευράς, θέλω απλά να υποσχεθώ ότι μαζί με τους συμπαίκτες μου θα συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά για να οδηγήσουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει», δήλωσε ο Xένρη Μπέϊτς Ανδρέου.