Aνανέωση της συνεργασίας με Nenad Tomovic και Hrvoje Milicevic

Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Nenad Tomovic για τα επόμενα 1+1 χρόνια και με τον Hrvoje Milicevic για τα επόμενα 2 χρόνια.

Αμφότεροι οι δύο κεντρικοί αμυντικοί ήρθαν στην ομάδα μας το καλοκαίρι του 2021, με τον Σέρβο να έχει συμπληρώσει μέχρι στιγμής 57 συμμετοχές και έχει σημειώσει 3 γκολ, ενώ ο Βοσνιοκροάτης από την μεριά του έχει συμπληρώσει 60 συμμετοχές και έχει επίσης σημειώσει 3 γκολ.

Όλη η οικογένεια της ΑΕΚ τους εύχεται κάθε επιτυχία.

«Eίμαι πολύ χαρούμενος με την υπογραφή της συμφωνίας για ανανέωση της συνεργασίας. Η οικογένεια μου και εγώ είμαστε πολύ χαρούμενοι εδώ στην Κύπρο. Αυτό είναι που ήθελα πραγματικά και επίσης θέλω να ολοκληρώσω την ποδοσφαιρική μου καριέρα στην ΑΕΚ. Ελπίζω με ένα τίτλο. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, τους συνεργάτες του, τους Διευθυντές, το τεχνικό επιτελείο, τους συμπαίκτες μου, το προσωπικό και όλους τους φιλάθλους της ΑΕΚ. Πάμε για νέες επιτυχίες. Φόρτσα ΑΕΚ, Πάμε ΑΕΚ, Napred AEK!», δήλωσε ο Nenad Tomovic.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα νέο συμβόλαιο με την ΑΕΚ. Νιώθω υπέροχα εδώ και είμαι πολύ χαρούμενος. Ευχαριστώ τον Πρόεδρο κ. Καραπατάκη και τον τεχνικό διευθυντή κ. Roca για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και για την έξοχη συνεργασία. Εύχομαι να έχουμε καταφέρει να πανηγυρίσουμε ένα τίτλο στο άμεσο μέλλον, γιατί είναι κάτι που αυτό το κλαμπ και αυτοί οι φίλαθλοι το αξίζουν απόλυτα», δήλωσε ο Hrvoje Milicevic.