Ανανέωση της συνεργασίας με Adam Gyurcso και Gustavo Ledes

Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας με τους Adam Gyurcso και Gustavo Ledes για τα επόμενα 2 χρόνια.

Tόσο ο Πορτογάλος μέσος, όσο και ο Ούγγρος μεσοεπιθετικός ήρθαν στην ομάδα μας το καλοκαίρι του 2021. Ο Gustavo έχει συμπληρώσει μέχρι στιγμής 59 συμμετοχές και έχει σημειώσει 2 γκολ και ο Gyurcso έχει συμπληρώσει 47 συμμετοχές και έχει σημειώσει 13 γκολ.

Όλη η οικογένεια της ΑΕΚ τους εύχεται κάθε επιτυχία.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την υπογραφή νέου συμβολαίου με την ΑΕΚ γιατί νιώθω πολύ ωραία εδώ. Έχουμε μία πολύ καλή ομάδα και έχουμε δημιουργήσει κάτι καλό από την προηγούμενη σεζόν. Μπορούμε να πετύχουμε ακόμη περισσότερα φέτος, στο πρωτάθλημα και στην Ευρώπη, όπου και έχουμε αυτή την τεράστια πορεία μέχρι στιγμής και θέλουμε να συνεχιστεί. Ελπίζω στο τέλος της σεζόν να πετύχουμε αυτό που όλοι ονειρεύονται εδώ στην Λάρνακα, να κατακτήσουμε τίτλους και να τους πανηγυρίσουμε όλοι μαζί», δήλωσε ο Adam Gyurcso.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για την ανανέωση του συμβολαίου μου με την ομάδα. Ήθελα πάρα πολύ να παραμείνω στην ΑΕΚ και στην πόλη της Λάρνακας και είμαι έτοιμος να πολεμήσω μαζί με τους συμπαίκτες μου για να οδηγήσουμε το κλαμπ εκεί που του αξίζει. Ευχαριστώ τον Πρόεδρο, τον Xavi, τους προπονητές, τους συμπαίκτες μας, αλλά και τον υπέροχο κόσμο μας. Πάμε για νέες επιτυχίες. Καλές γιορτές, Καλά Χριστούγεννα σε όλο τον κόσμο», δήλωσε ο Gustavo Ledes.