Ανακοίνωση ΔΣ

Υπό το φως της πρόσφατης δήλωσης του Α.Καραπατάκη, τα μέλη του ΔΣ, επιθυμούν να ενημερώσουν ότι δεν έχουν αποδεχθεί την παραίτηση του Προέδρου και δεσμεύονται ότι θα  εντατικοποιήσουν τις προσπάθειες τους για να επιτευχθεί η επιστροφή του.  Για τα μέλη του ΔΣ δεν υπάρχει δεύτερο πλάνο παρά μόνο η επιστροφή του ηγέτη του Σωματείου. Επισημαίνεται,  ότι οι λόγοι που οδήγησαν τον Πρόεδρο στην παραίτηση δεν σχετίζονται με την αντίδραση του κόσμου μετά το παιγνίδι με τον Εθνικό. Οι λόγοι είναι βαθύτεροι και επι τούτου θα επανέλθουμε σε μεταγενέστερο στάδιο.

Ταυτόχρονα το ΔΣ επιθυμεί να επιβεβαιώσει ότι η εύρυθμη διοίκηση του Σωματείου δεν έχει σε καμμιά περίπτωση διαταραχθεί και όλα συνεχίζουν να λειτουργούν ομαλά.

Τέλος,  υπογραμμίζεται ότι το κάθε εμπόδιο που βρίσκεται μπροστά μας, μεγενθύνει το πείσμα μας για κατάθεση ψυχής μέχρι το τελευταίο αγωνιστικό δευτερόλεπτο προς επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί. Απαιτούμε την συμπόρευση του κάθε ΑΕΚΤΖΗ και αναμένουμε την έντονη παρουσία του στο γήπεδο, αρχής γενομένης της Κυριακής στο ΓΣΠ. Οδεύουμε προς Λευκωσία με αδιαπραγμάτευτο στόχο την νίκη που θα μας φέρει πιο κοντά στην κορυφή.