Αλκή Ορόκλινη-AEK 0-4

Αλκή Ορόκλινη-AEK 0-4

Την πρόκριση της στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου εξασφάλισε η ομάδα μας, μετά την νίκη με 4-0 στον νοκ-άουτ αγώνα της Α’ Φάσης με αντίπαλο την Αλκή Ορόκλινη στο «Αμμόχωστος-Επιστροφή».

Η ομάδα μας ανέλαβε από την αρχή τα ηνία της αναμέτρησης και αφού απείλησε για πρώτη φορά με τον Romo (2'), στο 11ο λεπτό κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ, με τον Ναούμ να ανατρέπεται στη περιοχή και να κερδίζει πέναλτι και τον Romo να εκτελεί εύστοχα. Ο Βενεζουελάνου με ωραίο σουτ εντός περιοχής μετά από πάσα του Μάκρη πέτυχε το 2-0 στο 23ο λεπτό και στο 38ο λεπτό έφτασε στο χατ-τρικ και ανέβασε τον δεικτη του σκορ στο 3-0, μετά που δέχθηκε την πάσα του Rosales και αφού απέφυγε και τον τερματοφύλακα. 

Στo δεύτερο ημίχρονο η εικόνα του παιχνιδιού δεν διαφοροποιήθηκε, με την ομάδα μας να απειλεί με Εγγλέζου (55'), Faraj (57') και να πετυχαίνει το 4-0 στο 58ο λεπτό, με τον Faraj να σκοράρει με κεφαλιά μετά την μπαλιά του Rosales. Οι επόμενες καλές στιγμές ηταν με Olatunji (64', 77', 90'), Αναστασίου (82'), Gyursco (89') και Μακρή (90'),με το 4-0 να παραμένει μέχρι το φινάλε. 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αλκή Ορόκλινη (Nedim Tutic): Taudul, Φοινίρης, Αβραάμ (71' Ιωακείμ), Fadairo, Ευσταθίου (46' Λίλλης), Carneiro, Φιλίππου, Θεοχάρους, Μούχλη (46' Καϊσερλίδης), Sachetti (62' Ραουνάς), Φιακάς (46' Θεοδώρου). 

AEK (David Catala): Sanchez, Abraham (73' Μάμας), Romo (60' Olatunji), Faraj (68' Gyurcso), Rosales (60' Thandi), Αναστασίου, Εγγλέζου, Χριστοφόρου, Ναούμ, Μακρής, Tomovic (60' Milicevic). 

Διαιτητής: Aναστάσης Αναστάση
Α' Βοηθός Διαιτητής: 
Ανδρέας Π. Ανδρεου
Β' Βοηθός Διαιτητής: 
Ανδρέας Τουμάζου
4ος Διαιτητής: Παναγιώτης Χατζηγεωργίου
Παρατηρητής: 
Μιχάλης Ιωάννου

Κίτρινες: Θεοχάρους, Sachetti, Ιωακείμ / Μάμας

Κόκκινες: Θεοχάρους (2η κίτρινη)