Aκρίτας Xλώρακας-ΑΕΚ 1-2

10η αγωνιστική στο πρωτάθλημα, με την ομάδα μας να αντιμετωπίζει τον Ακρίτα Χλώρακας στο «Στέλιος Κυριακίδης» και να παίρνει την νίκη με 2-1.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με την ομάδα μας να επιβάλει τον ρυθμό της και αφού απείλησε με Asante (4'), Pons (5'), και στο 15ο λεπτό να παίρνει προβάδισμα στο σκορ, με τον Lopes να σκοράρει με κεφαλιά μετά από μπαλιά του Gyurcso. H επόμενη καλή στιγμή της ομάδας μας ήταν με τον Gyurcso (22').

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα μας κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα της και να κάνει αποφασιστικό βήμα για την νίκη στο 56ο λεπτό, όταν ο Milicevic με κεφαλιά μετά το κόρνερ του Gyurcso έστειλε την μπάλα στα δίκτυα. O ρυθμός της αναμέτρησης έπεσε αρκετά στην συνέχεια, με την ομάδα μας να διαχειρίζεται σχετικά άνετα το προβάδισμα δύο τερμάτων. Romo (81'), Μάμας (83') είχαν τις τελευταίες καλές στιγμές για την ομάδα μας, με τους γηπεδούχους να μειώνουν στο τελικο 1-2, με τον Ramires στο 93'

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Aκρίτας Χλώρακας (David Badia): Perntreou, Korac (63' Drame), Abraham (67' Kone), Eraso, Γαβριήλ, Alekseev (23' El Jemili), Sehic, Varanda (63' Ramires), Saravanja, Καραγιάννης (77' Fauriel), Araujo.

AEK (Jose Luis Oltra): Piric, Mikel (46' Milicevic), Tomovic, Casas, Gustavo, Lopes (75' Romo), Pons, Ανδρέου (70' Rosales), Gyurcso (75' Μάμας), Altman (88' Χριστοφόρου), Asante.

Διαιτητής: Aνδρέας Μ. Αργυρού
Α' Βοηθός Διαιτητής: Μάριος Δημητριάδης
Β' Βοηθός Διαιτητής: Γιώργος Χαραλάμπους
4ος Διαιτητής: Παναγιώτης Χατζηγεωργίου
VAR: Ροβέρτος Κώστα
AVAR: Χαράλαμπος Γεωργίου
Παρατηρητής: Σάββας Ζαφείρης

Κίτρινες: Korac,  El Jemili / Casas, Pons

Κόκκινες: -

«Το πιο σημαντικό ήταν οι τρεις βαθμοί. Χαρούμενος που τα καταφέραμε. Είναι πολύ καλή ομάδα ο Ακρίτας και το απέδειξε και σήμερα. Είμαι και θυμωμένος που δεχθήκαμε γκολ στο τελευταίο λεπτό, ήθελα το μηδέν στην άμυνα. Τώρα αφήνουμε στην άκρη την Ευρώπη και επικεντρωνόμαστε στο πρωτάθλημα. Είναι καλή ομάδα η Πάφος που είναι στην κορυφή, είναι και ο Άρης, ο Απόλλωνας, το ΑΠΟΕΛ. Αυτό που θα επιδιώξουμε είναι να παίρνουμε νίκες. Έχω καλούς παίκτες που μπορούν να αντεπεξέλθουν», δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής μας.