AEK-Paksi FC 0-2

Επαναληπτικός αγώνας για τον 2o προκριματικό γύρο του UEFA Conference League με την ομάδα μας να αντιμετωπίζει την Paksi FC στο AEK ARENA και να χάνει με 0-2.

Η ομάδα μας ξεκίνησε δυνατά την αναμέτρηση και είχε δύο καλές στιγμές με Gama (7') και Cabrera (15'), ωστόσο στο 19ο λεπτό βρέθηκε πίσω στο σκορ μετά την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Haraszti. H oμάδα μας απείλησε με τον Gama (28'), ενώ στο 34' O Cabrera ανατράπηκε εντός περιοχής, με τον διαιτητή να αφήνει το παιχνίδι να συνεχιστεί. Στο 42ο λεπτό η ομάδα μας βρέθηκε πίσω στο σκορ με δύο τέρματα με τον Papp να σκοράρει μέσα από την περιοχή, ενώ Rohden (45') και Angel (45+1') είχαν την τελευταίες καλές στιγμές στο πρώτο μέρος. 

Στην επανάληψη η ομάδα μας είχε την πρώτη μεγάλη φάση με τον Gama να έχει δοκάρι (52'), ενώ στην συνέχεια ο ρυθμός της αναμέτρησης έπεσε αρκετά και οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες ήταν ελάχιστες. Nαούμ (76', 93') και Roberge (83') είχαν τις τελευταίες καλές στιγμές μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή της αναμέτρησης. 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

AEK (Juan Ferrando): Alomerovic, Suarez, Rohden (59' Nαούμ), Diemers, Faraj (67' Santos), Garcia, Gama (77' Δημητρίου), Cabrera (59' Sol), Ekpolo, Roberge, Sanchez (46' Milicevic). 

Paksi FC (Gyorgy Bognar): Szappanos, Vecsei, Haraszti (60' Szabo), Osvath (81' Kovacs, Vas, Papp (74' Βalogh), Windecker (81' Silye), Otvos, Lenzser, Toth (60' Bode), Szabo.

Διαιτητής: Luca Cibelli (SUI)
Α' Βοηθός Διαιτητής: Matthias Sbrissa (SUI)
Β' Βοηθός Διαιτητής: Vital Jobin (SUI)
4ος Διαιτητής: Johannes von Mandach (SUI)

Κίτρινες: Cabrera, Angel / Osvath

Κόκκινες: -

Θεατές: 3249

«Είναι πολύ απογοητευτικό για μας το αποτέλεσμα. Προσπαθήσαμε σε ένα παιχνίδι είχαμε τις ευκαιρίες από το ξεκίνημα ήμασταν στην επίθεση. Μερικές φορές δεν σου βγαίνει και έρχεται μια άσχημη στιγμή όπως ήταν το πρώτο γκολ, μετά το δεύτερο... και σαφάστατα ήταν δύσκολο πνευματικά ν' αντιδράσουμε. Υπήρξε μια προσπάθεια, έγινε δύσκολο το έργο αλλά μέχρι το τέλος προσπαθήσαμε με κάποιες ευκαιρίες και κόρνερ. Είναι η στιγμή που πρέπει να σκεφτούμε ν' αλλάξουμε κάτι πνευματικά γιατί δεν είμαστε σε καλή κατάσταση μετά τα δύο παιχνίδια με τη Paksi FC.
Ειλικρινά ήταν από τα παιχνίδια που δεν προσέξαμε καθόλου τις λεπτομέρειες. Δεχθήκαμε γκολ σε στιγμές που κάναμε λάθη, δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι, δεν ήταν περισσότερο τα γκολ από καλές επιθετικές προσπάθειες του αντιπάλου. Είναι πρόβλημα που πρέπει να το διορθώσουμε. Είχαμε ψηλό σκορ συνολικά στα παιχνίδια και σίγουρα είναι πρόβλημα που πρέπει να διορθώσουμε. Στην Ευρώπη όταν δεν είσαι συγκεντρωμένος μπορείς να πάθεις τη ζημιά και αυτό πάθαμε... Δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες αλλά δεν τελειώσαμε σωστά τις φάσεις και αυτό που πρέπει να διορθώσουμε είναι κυρίως το ψυχολογικό κομμάτι. Ομάδα και παίκτες να βγούμε πιο δυνατοί διότι μετά τον αποκλεισμό έχουμε προκλήσεις ενώπιον μας στις εγχώριες διοργανώσεις», δήλωσε ο προπονητής μας.