AEK-Πάφος FC 1-0

20η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με την ομάδα μας να αντιμετωπίζει την Πάφος FC στο AEK ARENA και να παίρνει την σπουδαία νίκη με 1-0.

Στο πρώτο ημίχρονοo ο ρυθμός της αναμέτρησης ήταν αρκετά καλός, με τις δύο ομάδες να εναλλάσσονται την υπεροχή. Σε αυτό το διάστημα η ομάδα μας δεν εμφανίστηκε ιδιαίτερα απειλητική, με εξαίρεση δύο περιπτώσεις με Diemers (38’) και Tongya (45+3’).

Στην επανάληψη το σκηνικό της αναμέτρησης παρέμεινε αναλλοίωτο, με την ομάδα μας να έχει καλές στιγμές με Pons (74’), Gama (83’) και τελικά στο 85ο λεπτό έφτασε στο γκολ, με τον Faraj να σκοράρει με σουτ μέσα από την περιοχή μετά από φάση διαρκείας. Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι, με την ομάδα μας να κρατά το υπερπολύτιμο 1-0.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

AEK (Ran Ben Shimon): Piric, Gustavo, Tongya (82’ Gama), Sol (72’ Santos), Angel, Milicevic, Pons, Roberge, Sanchez (46’ Diounkou), Gyurcso (58’ Faraj), Diemers (82’ Μάμας).

Πάφος FC (Juan Carlos Carcedo): Ivusic, Melluso (86’ Bockaj), Kvida, Goldar, Kane (62’ Bruno Felipe), Jairo, Ikoko, Tankovic, Valakari (80’ Dall’ Igna), Name, Dragomir.

Διαιτητής: Robert Damian Sylwestrzak
Α' Βοηθός Διαιτητής: Παύλος Γεωργίου
Β' Βοηθός Διαιτητής: Ηράκλης Κωμοδρόμος
4ος Διαιτητής: Μάριος Αντωνίου
VAR: Χρυσοβαλάντης Θεουλή
AVAR: Aνδρέας Π. Ανδρέου
Παρατηρητής: Ανδρέας Δημητρίου

Κίτρινες: Sanchez, Tongya, Angel  / Melluso, Ikoko

Κόκκινες: -

Θεατές: 2871

«Είναι μια μεγάλη νίκη για εμάς, παίξαμε ενάντια σε πολύ καλά στρωμένη ομάδα με πολύ ποιοτικούς παίκτες που είναι τοπ ομάδα του πρωταθλήματος. Θα τονίσω δύο πράγματα. Όταν δεν ξεκινάς καλά το παιχνίδι χρειάζεται να βρεις λύσεις μέσα στο γήπεδο, να διαβάσεις τον αντίπαλο και να μην ψάχνεις δικαιολογίες, εμείς αυτό κάναμε. Δεν γίνεται πάντα να παίζεις πολύ καλό ποδόσφαιρο κα να παίρνεις νίκες, μεγάλο σεβασμό για τους παίκτες μου που απόψε πήραμε το ζητούμενο.
Το καλύτερο που αλλάξαμε είναι η ικανότητα όλων να προσφέρουν στην ανασταλτική λειτουργεία, όλη η ομάδα. Δεν θα πω για αλλαγές που κάναμε το τελευταίο διάστημα, παίξαμε με μια ομάδα που έκανε ένα από τα καλύτερά της παιχνίδια στο τελευταίο διάστημα. Δείξαμε χαρακτήρα και δεν λυγίσαμε.», δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής μας.