ΑΕΚ-Πάφος FC 0-2

2η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με την ομάδα μας να αντιμετωπίζει την Πάφος FC στο AEK ARENA και να δέχεται την ήττα με 0-2.

Η ομάδα μας ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι και έψαξε το γρήγορο γκολ, ωστόσο στο 17ο λεπτό βρέθηκε πίσω στο σκορ, όταν οι φιλοξενούμενοι έφυγαν γρήγορα στην αντεπίθεση και ο Jairo έστειλε με σουτ την μπάλα στα δίκτυα. Η ομάδα μας προσπάθησε να αντιδράσει, απείλησε με Cabrera (22') και Faraj (45'), ενώ ενδιάμεσα στο 34ο λεπτό ο Faraj με διπλή προσπάθεια έστειλε την μπάλα στα δίκτυα, ωστόσο υποδείχθηκε σωστά σε θέση οφσάιντ. 

Στο ίδιο τέμπο συνεχίστηκε η επανάληψη, με την ομάδα μας να πιέζει για την ισοφάριση, να απειλεί με Angel (55'), Ναούμ (64'), αλλά κόντρα στην ροή του αγώνα δέχθηκε δεύτερο γκολ από τους φιλοξενούμενους και συγκεκριμένα τον Αnderson. Στα εναπομείναντα λεπτά η ομάδα μας έψαξε το γκολ που θα την έβαζε και πάλι στο παιχνίδι χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει. 

 
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

ΑΕΚ (Ηenning Berg): Αθανασιάδης, Ledes, Rohden (66' Pons), Sol (66' Αitor), Faraj, Angel, Milicevic, Ekpolo, Ναούμ (66' Gama), Cabrera (82' Angielski), Miramon. 
Στον πάγκο: Τούμπας, Παρασκευάς, Suarez, Gama, Pons, Chacon, Angielski, Aitor, Δημητρίου, Henriques, Roberge, Gnali. 

Πάφος FC (Juan Carlos Carcedo): Μιχαήλ, Goldar, Bruno (71' Natel), Jairo (59' Anderson), Jaja (46' Correia), Tankovic, Luckassen, Sunjic, Dragomir, Da Silva (58' Πηλέας), Pepe (58' Νame). 
Στον πάγκο: Ιvusic, Παπαδούδης, Πηλέας, Natel, Name, Anderson, Dall ' Igna, Ηλία, Correia

Διαιτητής: Μενέλαος Αντωνίου
Α' Βοηθός Διαιτητής: Πέτρος Πέτρου
Β' Βοηθός Διαιτητής: Γιώργος Κοντεμενιώτης
4ος Διαιτητής: Ανδρέας Τεχράνυ
VAR: Μάριος Χριστοφόρου
AVAR: Μάριος Καλογήρου
Παρατηρητής: Βασίλης Δημητρίου

Κίτρινες: Jaja, Bruno, Dragomir / Cabrera, Angielski

Κόκκινες: -

Θεατες: 3694

«Είμαστε απογοητευμένοι για την ήττα, παίξαμε καλά αλλά πρέπει να βελτιωθούμε στο τελείωμα γιατί είχαμε την κατοχή και πιέζαμε. Η Πάφος είναι καλή ομάδα με ποιοτικούς παίκτες, είχαν καλό μομέντουμ μετά τα ευρωπαϊκά. Θέλουμε βελτίωση στις μεταβιβάσεις γιατί εκεί μας έκανε ζημιά ο αντίπαλος. Κάναμε καλό παιχνίδι αλλά το σημαντικότερο στο ποδόσφαιρο είναι το αποτέλεσμα. Επίσης θέλω να προσθέσω ότι δεν είχαμε τις λεπτομέρειες στα offside, που κρίθηκαν σε χιλιοστά. Δεν κατάλαβα γιατί πρόσθεσε μόνο 7 λεπτά, είχε τόσες καθυστερήσεις, αλλαγές και διακοπές.
Αν θεωρεί ότι το παιχνίδι κρίθηκε στη μη συγκέντρωση των παικτών του: "Συμφωνώ, δεχτήκαμε τα γκολ σε αντεπίθεση και δεν αμυνθήκαμε σωστά. Δεν είχαμε την κατάλληλη αντίδραση, καταφέραμε τις πλείστες φορές να είμαστε σωστοί στα transitions αλλά αυτό είναι το παιχνίδι της. Πρέπει να βελτιωθούμε και να έχουμε καλύτερο έλεγχο. Παίξαμε καλύτερα σήμερα από ότι παίξαμε στην πρεμιέρα με τον Απόλλωνα. Σήμερα παίξαμε καλύτερα αλλά κάποιες λεπτομέρειες δεν τις χειριστήκαμε σωστά και χάσαμε», δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής μας.