AEK-Οθέλλος Αθηαίνου 4-2

Για την 2η Φάση του Κυπέλλου η ομάδα μας αντιμετώπισε τον Οθέλλο Αθηαίνου στο AEK ARENA και μετά την νίκη της με 4-2 εξασφάλισε την πρόκριση για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας μπήκε αρκετά δυνατά στην αναμέτρηση και κατάφερε να πετύχει δύο γρήγορα τέρματα, αρχικά στο 6ο λεπτό με ωραίο σουτ του Tongya μέσα από την μεγάλη περιοχή και στην συνέχεια στο 16ο λεπτό, με τον Αngel να σκοράρει από κοντά μετά από μπαλιά του Faraj και κεφαλιά-πάσα του Sol. Στην συνέχεια έπεσε κάπως ο ρυθμός της αναμέτρησης, με την ομάδα μας να απειλεί με τον Gyurcso σε δύο περιπτώσεις (41’, 43’) και Sanchez (45+1’).

Στην επανάληψη η ομάδα μας κατάφερε και πάλι να πετύχει γρήγορο γκολ, αυτή την φορά με τον Sanchez να σκοράρει με καρφωτή κεφαλιά μετά το κόρνερ του Diemers (49’). Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 53ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν σε 3-1 με τον Αnang να χρίζεται σκόρερ. Στο 57ο λεπτό η ομάδα μας κατάφερε να φτάσει σε 4ο γκολ, με τον Santos να σκοράρει με κεφαλιά μετά από μπαλιά του Sanchez, με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν σε 4-2 με τον Duris (71’). Ο Gyurcso είχε μεγάλη ευκαιρία (77’) και ο Τongya (90’) είχε την τελευταία καλή στιγμή στο παιχνίδι.  

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

AEK (Ran Ben Shimon): Piric, Τomovic, Tongya, Sol (50’ Τrickovski), Faraj (50’ Santos), Angel (46’ Diounkou), Milicevic, Pons, Sanchez, Gyurcso (79’ Kaptoum), Diemers (60’ Μάμας).

Oθέλλος Αθηαίνου (Κώστας Σακκάς): Παναγιώτου, Σταμούλης (60’ Κατσιατή), Jansen, Nardini (58’ Χατζηπασχάλης), Κυριάκου, Ramos (46’ Xριστοδούλου), Brambilla (46’ Pich),, Anang, Kopas, Duris (72’ Sangare), Oueslati.

Διαιτητής: Δημήτρης Σολωμού
Α' Βοηθός Διαιτητής: Κυριάκος Σωκράτους
Β' Βοηθός Διαιτητής Ιωάννης Λαζάρου
4ος Διαιτητής: Κωνσταντίνος Νεοφύτου

VAR: Μάριος Χριστοφόρου
AVAR: Ιωάννα Αλλαγιώτου
Παρατηρητής: Γιώργος Νικολάου

Κίτρινες: Sol / Anang, Xριστοδούλου

Κόκκινες: -

Θεατές: 1507

«Πριν από τον αγώνα είχαμε τρεις στόχους. Να αποφύγουμε να αγωνιστούμε 120 λεπτά. Θέλαμε την πρόκριση και να χρησιμοποιούσαμε παίκτες που δεν είχαν αρκετά λεπτά στα πόδια τους. Πετύχαμε και τους τρεις στόχους. Περάσαμε στον επόμενο γύρο και αυτό είναι σημαντικό. Για μένα παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο για 70 λεπτά και αυτό είναι σημαντικό. Θέλουμε να κρατούμε τη μπάλα. Δοκιμάζουμε όλους τους παίκτες όλα τα συστήματα. Έχουμε ποιότητα στην ομάδα και τους θέλουμε να είναι έτοιμοι», δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής μας.