ΑΕΚ-Ομόνοια 2-0

8η αγωνιστική στην Β΄ Φάση του πρωταθλήματος, με την ομάδα μας να αντιμετωπίζει την Ομόνοια στο AEK ARENA και να παίρνει την νίκη με 2-0.

Ισορροπημένο στην μεγαλύτερη διάρκεια του το πρώτο ημίχρονο, με αρκετά καλό ρυθμό, αλλά χωρίς τις μεγάλες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Η ομάδα είχε την πιο καλή της στιγμή με τον Sol (27').

Στην επανάληψη η ομάδα μας κατάφερε να μπει πολύ δυνατά και στο 50ο λεπτό να πάρει το προβάδισμα στο σκορ, με τον Lopes να σκοράρει με πλασέ στην κίνηση μετά την συρτή μπαλιά του Diounkou. Στην συνέχεια απείλησε με Tongya (53’), Gama (54’) και τελικά στο 65ο λεπτό διπλασίασε τα τέρματα της, με τον Tongya να σκοράρει από πλάγια θέση μετά από φάση διαρκείας και κόντρα στο σουτ του Lopes. Στα εναπομείναντα λεπτά η ομάδα μας είχε διπλή ευκαιρία με Angel και Gyurcso (77’) και καλές στιγμές με Santos (83’) και Μάμα (88’),

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

AEK (Ran Ben Shimon): Piric, Diounkou, Tongya (79’ Santos), Sol (79’ Casas), Faraj (69’ Gyurcso), Lopes (69’ Μάμας), Angel, Milicevic, Gama (72’ Ναούμ), Pons, Roberge.

Oμόνοια (Γιάννης Αναστασίου): Uzoho, Matthews, Semedo, Stepinski (46’ Βakic), Bachirou, Simic (78’ Kακουλλής), Παναγιώτου, Kούσουλος (68’Alioum), Khammas, Miletic, Χαραλάμπους (68’ Cassama).

Διαιτητής: Hansen Morten Krogh
Α' Βοηθός Διαιτητής: Bramsen Steffen Beck
Β' Βοηθός Διαιτητής: Markus Martin
4
ος Διαιτητής: Aνδρέας Μ. Αργυρού
VAR: Kristoffersen Mads-Kristoffer
AVAR: A
νδρέας Π. Ανδρέου
Παρατηρητής: Μάριος Τσαγγάρης

Κίτρινες: Kακουλλής

Κόκκινες: -

Θεατές: 4226

«Σήμερα είναι μια ξεχωριστή μέρα, ήρθαμε με αρκετή πίεση στους ώμους μας και ανταπεξήλθαμε. Δεν το κρύβω ότι είμαι πολύ χαρούμενος, αλλά κρατάμε τα πόδια μας στο έδαφος. Σήμερα δεν ψάχνουμε κομπλιμέντα αλλά επιτεύγματα. Ελέγξαμε το παιχνίδι, έχουμε πολύ καλό ρόστερ, με καλές αντιδράσεις στο παιχνίδι. Είναι ξεχωριστή μέρα, κοιτάμε τη συνέχεια γιατί θα είμαστε εκεί μέχρι το τέλος. 
Είμαστε σε ένα ταξίδι με πολλούς σταθμούς, υπάρχει πολλή πίεση και άγχος, και πρέπει να κρατάς σταθερή τη ψυχολογία και τη ψυχραιμία. Είμαι χαρούμενος που είμαι στο στρατόπεδο των νικητών γιατί όλα κρέμονται σε ένα νήμα. Διατηρήσαμε τον έλεγχο γιατί στο πρώτο μέρος δεν ήμασταν ψύχραιμοι. Δεν έχω να πω κάτι αρνητικό για το σημερινό παιχνίδι», δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής μας.