ΑΕΚ-Ομόνοια 2-0

5η αγωνιστική στα πλέι-οφ του πρωταθλήματος, με την ομάδα μας να αντιμετωπίζει την Ομόνοια στο AEK ARENA και να παίρνει την νίκη με 2-0. 

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με την ομάδα μας να εκμεταλλεύεται την πρώτη της τελική και να παίρνει προβάδισμα στο σκορ στο 9ο λεπτό, με τον Gyurcso να σκοράρει με σουτ στην κίνηση μετά την μπαλιά του Rosales. Λίγο αργότερα (16') ο Ούγγρος είχε καλή ευκαιρία, ενώ στο 27ο λεπτό σκόραρε από κοντά ο Angel, ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε για χέρι του Ισπανού. Τελικά το 2-0 ήρθε στο 34ο λεπτό, με τον Faraj να σκοράρει εξ' επαφής μετά την μπαλιά του Angel. O Trickovski (45') είχε την τελευταία καλή στιγμή για την ομάδα μας. 

Στην επανάληψη η ομάδα μας έλεγχε τον ρυθμό της αναμέτρησης και έγινε απειλητική με Gyurcso και Pons σε διπλή φάση (58'), όπως και στην συνέχεια με Faraj (66') και Gyurcso (78'), ενώ στο 92ο λεπτό ο Gromov σκόραρε στην επαναφορά μετά την απόκρουση στο σουτ του Οier, αλλά το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ του Casas στο ξεκίνημα της φάσης. 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

AEK (Jose Luis Oltra): Piric, Tomovic, Gustavo, Trickovski (90' Μάμας), Faraj (85' Casas), Lopes (72' Gromov), Angel, Milicevic, Rosales, Pons (90' Οier), Gyurcso (85' Ναούμ).

Ομόνοια (Σωφρόνης Αυγουστή): Fabiano, Κίτσος, Ansarifard (46' Cassama), Ζαχαρίου (46' Κακουλλής), Lang, Shradi (70' Λοίζου), Παναγιώτου (46' Yuste), Κούσουλος, Biesedin, Miletic, Χαραλάμπους (59' Βezus).

Διαιτητής: Vitor Jorge Fernandes Ferreira
Α' Βοηθός Διαιτητής: Μιχάλης Σωτηρίου
Β' Βοηθός Διαιτητής: Κυριάκος Σωκρατούς
4ος Διαιτητής: Χρυσοβαλάντης Θεουλή
VAR: Claudio Filipe Ruivo Perreira
AVAR:
Μενέλαος Αντωνίου
Παρατηρητής: Χρίστος Νικολαίδης

Κίτρινες: Faraj / Lang, Shradi, Xαραλάμπους,  Miletic

Κόκκινες: -

«Είμαστε χαρούμενοι για το τρίποντο. Ήταν μια μέρα όχι για πολλά λόγια αλλά για πολλές πράξεις. Έπρεπε να σπάσουμε το αρνητικό σερί και τα καταφέραμε. Μας άξιζε και είμαι χαρούμενος για τους παίκτες. Κάποιες φορές ο αντίπαλος δεν σου επιτρέπει να παίξεις στο καλύτερο σου επίπεδο. Μια πολύ σημαντική νίκη και πρέπει να συνεχίσουμε χωρίς πολλά λόγια αλλά με δουλειά για να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι. Πρέπει να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Βάλαμε δυο γκολ χωρίς να δεχθούμε και δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να κάνει αντεπιθέσεις. Σκοράραμε άλλα δυο γκολ που ακυρώθηκαν. Θα προσπαθήσουμε στο επόμενο παιχνίδι να είμαστε καλύτεροι, να είμαστε ο εαυτός μας γιατί μπορούμε να παίξουμε καλύτερα. Για μένα ήταν ένα ολοκληρωμένο παιχνίδι στην άμυνα αλλά στην επίθεση στο δεύτερο μέρος δεν φτιάξαμε πολλές φάσεις. Όμως είχαμε στο χέρι το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου. Είμαι χαρούμενος για τους παίκτες», δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής μας.