ΑΕΚ-Άρης 1-1

Ισοπαλία 1-1 για την ομάδα μας κόντρα στον Άρη στο AEK ARENA, σε αναμέτρηση για την 8η αγωνιστική της 2ης φάσης του πρωταθλήματος.

Η ομάδα μας είχε την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο, καθώς και τις ευκαιρίες για να πάρει προβάδισμα στο σκορ. Romo (7', 45'), Gyurcso (12'), Altman (24') και Μάμας (44') οι πρωταγωνιστές των φάσεων που απώλεσε η ομάδα μας.

Στην επανάληψη η ομάδα μας απείλησε αρχικά με τον Altman (59’) και τελικά στο 68ο λεπτό ο Romo με τακουνάκι στην κίνηση μετά την μπαλιά του Gyurcsο… λύτρωσε την ομάδα μας και της έδωσε το προβάδισμα με 1-0. Ωστόσο στο 93ο λεπτό οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ισοφάριση, μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Sikorski και αφού στο 94ο λεπτό η ομάδα μας απώλεσε ακόμη μία μεγάλη ευκαιρία με τον Gyurcso.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

AEK (David Βadia): Christian, Gustavo, Romo, Faraj, Angel, Milicevic, Mikel, Xριστοφόρου, Gyurcso, Altman (63’ Τrickovski), Μάμας (80’ Τomovic).  

Άρης (Aleksey Shpilevsky): Σωφρονίου, Spoljaric (73’ Ανδρέου), Delmiro, Φράγκος, Yago, Schildenfeld, Slogar (46’ Yablonski), Brorsson, Βognar (61’ Simion), Djave (29’ Sikorski), Babibka.

Διαιτητής: Ιrfan Peljto
Α' Βοηθός Διαιτητής: Νίκος Εγγλέζου
Β' Βοηθός Διαιτητής: Χαράλαμπος Γεωργίου
4ος Διαιτητής: Δημήτρης Σολωμού

VAR: Fabio Melo Oliveira
AVAR: Μάριος Kαλογήρου
Παρατηρητής: Μάριος Τσαγγάρης

Κίτρινες: Faraj, Mάμας / Bognar, Slogar, Φράγκος, Delmiro

Κόκκινες: Delmiro (2η κίτρινη)

«Ήταν μία δύσκολη βδομάδα για μας αλλά κάναμε μία φανταστική προσπάθεια σήμερα. Προσπαθήσαμε να κερδίσουμε το ματς. Είμαι περήφανος για την προσπάθεια μας. Δεν έχουμε επιλογή συνεχίζουμε. Ο Άρης είναι πολύ καλή ομάδα και συγχαρητήρια», δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο βοηθός προπονητής μας.