AEK-Aπόλλων 0-1

1η αγωνιστική στα πλέι-οφ του πρωταθλήματος, με την ομάδα μας να αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα στο AEK ARENA και να χάνει με 0-1, αγωνιζόμενη με παίκτη λιγότερο από το 8ο λεπτό.

H oμάδα μας ξεκίνησε πολύ δυνατά την αναμέτρηση και απείλησε με τον Rosales (4'), αλλά στο 8' έμεινε με παίκτη λιγότερο μετά την αποβολή του Gustavo με απευθείας κόκκινη κάρτα. Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα η ομάδα μας προσπάθησε και είχε καλή στιγμή με Trickovski (14'), διπλή ευκαιρία με Pons και Altman (32'), αλλά στο 37ο λεπτό βρέθηκε πίσω στο σκορ, με τον Iliev να σκοράρει με κεφαλιά για τους φιλοξενούμενους. Ο Faraj στις καθυστερήσεις είχε την τελευταία καλή στιγμή για την ομάδα μας και ενώ προηγουμένως γλύτωσε την δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Va.

Στην επανάληψη η ομάδα μας η ομάδα μας έφτασε νωρίς (47’) στο ζητούμενο με τον Jakolis, o oποίος ωστόσο ήταν σε θέση οφσάιντ. Στην συνέχεια η ομάδα μας προσπάθησε να απειλήσει με Faraj (66’), Oier (68’), Tomovic (79’), Lopes (86’) αλλά μέχρι το φινάλε δεν μπόρεσε να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης. Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκαν με απευθείας κόκκινη κάρτα Tomovic και Henty.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

AEK (Jose Luis Oltra): Piric, Tοmovic, Casas (79’ Gromov), Gustavo, Trickovski (60’ Lopes), Faraj (85’ Ναούμ), Milicevic, Rosales, Pons, Jakolis (60’ Nikolic), Altman (60’ Oier).

Απόλλων (Βogdan Andone): Jovanovic, Ekpolo, Peybernes, Πίττας, Iliev (72’ Diguini), Va (72’ Spoljaric), Κhammas, Κυριάκου (87’ Shahar), Παναγιώτου, Warda (87’ Hussain), Coll (93’ Ηenty).

Διαιτητής: Iωάννης Χριστοδούλου
Α' Βοηθός Διαιτητής: Μιχάλης Σωτηρίου
Β' Βοηθός Διαιτητής: Νίκος Εγγλέζου
4ος Διαιτητής: Κωνσταντίνος Φωτίου
VAR: Lorenzo Maggioni
AVAR:
Eυαγόρας Ευαγόρου
Παρατηρητής: Ιωάννης Αναστασίου

Κίτρινες: Rosales, Tomovic / Πίττας, Jovanovic, Va, Kυριάκου

Κόκκινες: Gustavo

«Δεν έχω να πω πολλά. Συγχαρητήρια στον αντίπαλο για τη νίκη του. Η αποβολή του Gustavo άλλαξε το παιχνίδι. Ήταν δύσκολο το έργο μας. Ήμασταν ανταγωνιστικοί. Η ομάδα προσπάθησε, είχε ευκαιρίες, τις περισσότερες από στημένες φάσεις. Δεν έχω να πω κάτι στους παίκτες. Πρέπει να ανασυνταχθούμε και να πάρουμε τη νίκη επί του Άρη. Έπρεπε να δοθεί δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Va. Κοστίζουν οι συνέπειες. Περισσότερο από το αποτέλεσμα στεναχωριέμαι για τις αποβολές», δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής μας.