AEK-ΑΠΟΕΛ 2-2

3η αγωνιστική στα πλέι-οφ του πρωταθλήματος, με την ομάδα μας να αντιμετωπίζει το ΑΠΟΕΛ στο AEK ARENA και να αναδεικνύεται ισόπαλη 2-2.

H oμάδα μας ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την αναμέτρηση, καθώς μόλις στο 10ο λεπτό πήρε προβάδισμα στο σκορ, με τον Gyurcso να σκοράρει με σουτ στην κίνηση μετά την μπαλιά του Faraj. Ωστόσο ένα λεπτό αργότερα (11’) οι φιλοξενούμενοι έφεραν το ματς στα ίσα, με τον Kvilitaia να σκοράρει με κοντινή προβολή. H oμάδα μας δεν μπόρεσε να φανεί απειλητική και στο 37ο λεπτό δέχθηκε και δεύτερο γκολ και πάλι από τον Kvilitaia, αυτή την φορά με κεφαλιά. Ο Faraj (43’) είχε την τελευταία καλή στιγμή στο πρώτο μέρος.

Στην επανάληψη η ομάδα μας απείλησε πρώτη με τον Gyurcso σε δύο περιπτώσεις (51’, 59’) και στην συνέχεια με Trickovski (71’), πίεσε για την ισοφάριση και τελικά στο 88’ τα κατάφερε, με τον Τrickovski να σκοράρει από κοντά μετά την πάσα του Ναούμ. Ο τελευταίος είχε και την τελευταία καλή στιγμή στην αναμέτρηση στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

AEK (Jose Luis Oltra): Piric, Mikel, Oier (80’ Νikolic), Faraj (80’ Nαούμ), Lopes (49’ Trickovski), Angel, Milicevic, Rosales, Pons, Gyurcso (70’ Jakolic), Altman (70’ Gromov).

ΑΠΟΕΛ (Vladan Milojevic): Belec, Καρώ, Ferrari, Villadanez (90’ Dvalli), Kvilitaia (77’ Macheda), Crespo, Susic, Dalcio, Vinicius (77’ Εφραίμ), Sarfo, Ngongala (64’ Ben).

Διαιτητής: Jirjis Dhia Putros Sandi
Α' Βοηθός Διαιτητής: Ole Kronlykke
Β' Βοηθός Διαιτητής: Rene Risum
4ος Διαιτητής: Θωμάς Χατζηβασιλείου
VAR: Μikkel Redder
AVAR:
Μάριος Καλογήρου
Παρατηρητής: Μιχάλης Καραϊσκάκης

Κίτρινες: Αngel, Nikolic / Ndongala, Ferrari

Κόκκινες: -

«Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Το πρώτο ημίχρονο άνηκε στον ΑΠΟΕΛ, ήταν πολύ άνετο με την μπάλα. Μια πολύ καλή ομάδα. Είμαι απογοητευμένος με την εικόνα μας στο 1ο ημίχρονο. Στο 2ο ημίχρονο ήμασταν πιο ανταγωνιστικοί. Προσπαθήσαμε να ισοφαρίσουμε, είναι το λιγότερο κακό αποτέλεσμα. Δεν φτάσαμε στο καλύτερο μας επίπεδο. Πριν από το παιχνίδι είπα στους ποδοσφαιριστές πως πρέπει να επανέλθουμε. Μερικοί παίκτες αυτή την στιγμή δεν είναι στη καλύτερη κατάσταση, γενικά η ομάδα μας δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση. Πρέπει να βελτιωθούμε. Να επαναφέρουμε το αληθινό μας επίπεδο. Μόνο με σκληρή δουλειά θα επαναφέρουμε σημαντικούς παίκτες για μας. Να έχουμε αυτοπεποίθηση, ενότητα σαν ομάδα. Πολύ σημαντικό το επόμενο μας παιχνίδι.
Ολοι είναι σημαντικοί στο ρόστερ μας. Έχω εμπιστοσύνη σε όλους τους παίκτες. Είναι πολύ σημαντικό να παραμείνουμε ήρεμοι. Πρέπει να τους επαναφέρουμε στην καλύτερη τους κατάσταση. Είναι σημαντικοί παίκτες οι Ledes και Τomovic αλλά εγώ πιστεύω σε όλους τους παίκτες. Στο τελευταίο διάστημα δεν παρουσιάζουμε το καλύτερο μας πρόσωπο με εξαίρεση τους αγώνες με την Dnipro-1», δήλωσε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής μας.