1Οργανωμένη εκδρομή στη Τσεχία

Ο επαναληπτικός αγώνας στη Τσεχία με  τη Μλάντα Μπόλεσαλβ θα διεξαχθεί στις 4 Αυγούστου 2011. Ο Επίσημος Ταξιδιωτικός Οργανισμός του Σωματείου μας, το TOP KINISIS, έχει οργανώσει 3ήμερη εκδρομή από 3-5 Αυγούστου.

 

Πρόγραμμα:
1η Μέρα: Λάρνακα- Πράγα
Αναχώρηση νωρίς το πρωί για την Πράγα με απευθείας πτήση των Τσέχικων αερογραμμών. Άφιξη και μεταφορά στο ξενοδοχείο. Μέρα ελεύθερη στη διάθεση σας. Αργά το απόγευμα αναχωρούμε για το Μπόρισλαβ για να παρακολουθήσουμε τον αγώνα της αγαπημένης μας ομάδας. Μετά το τέλος του αγώνα επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση

2η Μέρα: Πράγα
Πρόγευμα και ελεύθερος χρόνος για ψώνια. Όσοι επιθυμούν μπορούν να κάνουν προαιρετικά την ξενάγηση της Πράγας.. Διανυκτέρευση.

3η Μέρα: Πράγα- Λάρνακα
Πρόγευμα και ελεύθερη μέρα στη διάθεσή σας. Συνιστούμε προαιρετικά την κρουαζιέρα στο ποταμό Μόλδαβα. Μεταφορά αργά το απόγευμα στο αεροδρόμιο της Πράγας και αναχώρηση για Λάρνακα. Άφιξη νωρίς τα ξημερώματα της 4ης μέρας.

Τιμές:
Δίκλινο 539 ευρώ το άτομο
Μονόκλινο 595 ευρώ το άτομο


Περιλαμβάνονται:
Αεροπορικό εισιτήριο Λάρνακα- Πράγα- Λάρνακα με τις Τσέχικες αερογραμμές.
Φόροι Αεροδρομίων.
Δύο διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4* με πρόγευμα.
Μεταφορές βάση προγράμματος.
Συνοδός από το γραφείο μας. Υπηρεσίες αντιπροσώπων.

Δεν συμπεριλαμβάνονται:
Εισιτήρια αγώνα (εξασφαλισμένα)
Προαιρετική ξενάγηση Πράγας 30 ευρώ το άτομο
Κρουαζιέρα στο ποταμό Μολδάβα 25 ευρώ το άτομο.

Εάν οι φίλαθλοι επιθυμούν άλλες ημερομηνίες ή άλλα ξενοδοχεία βάσει των αναγκών τους, ο επίσημος συνεργάτης μας TOP KINISIS, είναι στη διάθεσή σας για να καλύψει μέσα στα επιτρεπτά πλαίσια τις ανάγκες σας. Υπενθυμίζουμε τους φιλάθλους μας ότι τα εισιτήρια είναι περιορισμένου αριθμού (230 μόνο) και διατίθενται αποκλειστικά και μόνο στο TOP KINISIS.