1994-2009 ΑΕΚ Λάρνακας 15 Χρόνια Ιστορίας

Μια     Ζωή      Μαζί

Πατήστε πιο πάνω

Φίλε Αεκτζή,

Πέρασαν 6 μήνες από την μέρα που ξεκινήσαμε αυτήν την πορεία η οποία στην αρχή φάνταζε ως Γολγοθάς. Όμως με όραμα, σκληρή δουλειά και κυρίως παραμερίζοντας προσωπικές αντίθετες απόψεις και πολλές φορές φιλοσοφία καταφέραμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο κοινό μας στόχο που δεν είναι άλλος από το η ποδοσφαιρική μας ομάδα να επιστρέψει σπίτι της στην ελίτ του κυπριακού ποδοσφαίρου όπως και η πρωταγωνιστική πορεία στα υπόλοιπα αθλήματα του Σωματείου.

Περήφανε Αεκτζή σε καλούμε και σένα να αφήσεις πίσω σου ότι σε πίκρανε, να πάρεις το χέρι του διπλανού σου και μαζί ως μια γροθιά να γίνεται η ασπίδα και το δόρυ της ομάδας μας. Μαζί μπορούμε να φτάσουμε ακόμη και μέχρι τα άστρα φτάνει να καταλάβουμε ότι για να γίνει αυτό πρέπει να γυρίσουμε σελίδα αφήνοντας πίσω το παρελθόν και μαζί ΕΝΩΜΕΝΟΙ με υπομονή και επιμονή να στηρίξουμε το σωματείο μας σε όλα τα αθλήματα που θα αγωνιστεί.

Η ΑΕΚ χρειάζεται το καθένα από εμάς και κανείς δεν περισσεύει για αυτό και εσύ φίλε Αεκτζή ΠΑΡΕ ΘΕΣΗ. Απόδειξε σε όλους βροντερά ότι ενωμένος μπορείς το ακατόρθωτο πάρε τα εισιτήρια διαρκείας στα άστρα και άστε όλους να μην το πιστεύουν.

Το πιο πάνω DVD είναι αφιερωμένο στον κάθε Αεκτζή με την προτροπή ότι τώρα είναι η ώρα ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ενωμένοι επιτέλους να κάνουμε πράξη το ρητό {εν τη ένωσει η ισχύς}.

Μια ζωή Μαζί!

Διοικητικό Συμβούλιο Σωματείου AEK Λάρνακας