Συμμετοχή σε δύο φιλανθρωπικές εκδηλώσεις

Συμμετοχή σε δύο φιλανθρωπικές εκδηλώσεις

Η Αθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ενημερώνει για την συμμετοχή σε δύο φιλανθρωπικές εκδηλώσεις το ερχόμενο Σαββατοκυρίακο.

Το Σάββατο (20/12) το ίδρυμα του Αρχιεπισκόπου Λουκά διοργανώνει Χριστουγεννιάτικο Παζαράκι κοινότητας ΠανΣοφ στην συμβολή των δρόμων Νίκου Δημητρίου με Ζήνωνος Κιτιέος. Ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα βρίσκονται στον χώρο από τις 15:00 μέχρι 17:00 το απόγευμα, προκειμένου να μοιράσουν αυτόγραφα, να βγάλουν φωτογραφίες και να στηρίξουν το έργο του Ιδρύματος.

Την Κυριακή (21/12)  ο φιλανθρωπικός οργανισμός Hope in Life Foundation σε συνεργασία με την Αμερικάνικη Ακαδημία Λάρνακας (Student Brotherhood) και το Ινστιτούτο της Αμερικάνικης Ακαδημίας Λάρνακας διοργανώνουν Χριστουγεννιάτικη Φιλανθρωπική Φιέστα από τις 10:00 το πρωί μέχρι της 15:00. Όλα τα καθαρά έσοδα θα δοθούν στο Hope in Life Foundation για οικονομική ενίσχυση της εκστρατείας «Παιδική Πορνογραφία: Πρόληψη ή Ανοχή;». Αθλητές της ομάδας μας θα βρίσκονται στον χώρο για να μοιράσουν αυτόγραφα και να βγάλουν φωτογραφίες.