Διάσκεψη για την παρουσίαση των πακέτων εισιτηρίων διαρκείας

Διάσκεψη για την παρουσίαση των πακέτων εισιτηρίων διαρκείας

Διάσκεψη τύπου πραγματοποιήθηκε σήμερα (11:00) στην αίθουσα διασκέψεων του ΓΣΖ, για την παρουσίαση των πακέτων εισιτηρίων διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου. Εκ μέρους της διοίκησης μίλησε το μέλος του ΔΣ Ανδρέας Λευκαρίτης, που κάλεσε τον κόσμο να ανταποκριθεί στο κάλεσμα και να προμηθευτεί εισιτήριο διαρκείας, κάνοντας πράξη το σλόγκαν «Ενίσχυσε το όνειρο μας».

Αναλυτικά η ομιλία Ανδρέα Λευκαρίτη:

«Φίλες και φίλοι σας καλωσορίζω μου στην σημερινή συνέντευξη τύπου για την παρουσίαση των πακέτων εισιτηρίων διαρκείας. Σαν μέλος της διοίκησης της ΑΕΚ το μήνυμα που θέλω να στείλω στον κόσμο της ομάδας μας είναι να ανταποκριθεί στο κάλεσμα και να παραμείνει μόνιμα την φετινή σεζόν στο πλευρό της, προμηθευόμενος το εισιτήριο διαρκείας.

Είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα μας να αγωνίζεται σε γεμάτο γήπεδο, μπροστά σε μία εξέδρα με παλμό και ενθουσιασμό. Επίσης η έγκαιρη αγορά των εισιτηρίων διαρκείας θα προσφέρει οικονομική δυνατότητα  στην διοίκηση σε μία δύσκολη και ουσιαστικά «νεκρή» από πλευράς εσόδων περίοδο.

Αντιλαμβανόμαστε πλήρως τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει όλος ο κόσμος για αυτό και αφενός διατηρήσαμε τις τιμές σε ιδιαίτερα ελκυστικά επίπεδα και αφετέρου προσφέρουμε τα εισιτήρια διαρκείας με έκπτωση σε περίπτωση που κάποιος τα προμηθευτεί μέχρι τέλος του μήνα. Επιπλέον θα σας παρουσιάσουμε και στην συνέχεια τα πολλά εκπτωτικά προνόμια σε προϊόντα και υπηρεσίες, με την κάρτα του εισιτηρίου διαρκείας να έχει αξία και εκτός γηπέδου.

Ο στόχος που έχουμε θέσει είναι η διάθεση 2.000 εισιτηρίων διαρκείας. Ο κόσμος έχει αποδείξει πόσο «πονά» και λατρεύει την ομάδα μας και τον καλούμε να κάνει πράξη το σλόγκαν «Ενίσχυσε το όνειρο μας». Με την βοήθεια και την συμπαράσταση του κάθε Αεκτζή, το μέλλον μας ανήκει...

Σας ευχαριστώ...»

H διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας αρχίζει από το πρωί της Πέμπτης (10/07). Διαβάστε εδώ όλες τις λεπτομέρειες.