Το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο

Η Ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας μας με τον Παντελή Παντελή ως Βοηθός Προπονητής για τη φετινή σεζόν. Ο Παντελής γνώριμος στο χώρο του βόλεϊ, αφού υπήρξε για χρόνια βολεϊμπολίστας σε διάφορες ομάδες τις Κύπρου αλλά και της Εθνικής Ανδρών (2020). Γνωστός στη Λάρνακα, αλλά και στα γήπεδα της Κύπρου για τον επαγγελματισμό του και τον τίμιο χαρακτήρα του ο πρώην βολεϊμπολίστας κάνει το επόμενο βήμα στη καριέρα του μαζί μας στη προπονητική. Παντελή καλωσόρισες στην οικογένεια της ΑΕΚ.

Η Ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσει τον Αντρέα Νικοδήμου, ως Β´ Βοηθός Προπονητής. Ο Αντρέας με χρόνια πείρα στα γήπεδα της Πετόσφαιρας, έχει παίξει στο παρελθόν σε ομάδες όπως του Μαραθώνα Κάτω Βαρωσίων και του Φοίνικα Πύλας. Ο Αντρέας με τις γνώσεις και την ενέργεια του καλείται φέτος να εδραιώσει την Ομάδα για να πετύχει τους στόχους της. Αντρέα καλωσόρισες στην Οικογένεια της ΑΕΚ.

Η Ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με την Μαρία Λιάτσου. Η Μαρία, πρώην παίχτρια των ακαδημιών του βόλεϊ της ΑΕΚ, επανέρχεται στο χώρο της πετόσφαιρας να στελεχώσει την ομάδα ως Team Assistant. Μαρία καλωσόρισες στην Οικογένεια της ΑΕΚ.