Τεράστια προσπάθεια χωρίς αντίκρυσμα στην πρεμιέρα

Τεράστια προσπάθεια χωρίς αντίκρυσμα στην πρεμιέρα

Σε ψεσινό αγώνα στο Κίτιον για την πρεμιέρα του Πρωταθλήματος Πετόσφαιρας Γυναικών η Ομάδα μας ηττήθηκε με 1-3 Σετ από τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ (25-21, 18-25, 14-25, 9-25).

Παρά την ήττα, η προσπάθεια και το πάθος της Τεχνικής Ηγεσίας και των Κοπέλων μας ήταν άξια θαυμασμού και πραγματικά ψες χαιρόσουν να βλέπεις και να καμαρώνεις την Ομάδα μας.

Δυστυχώς κακές αποφάσεις της διαιτησίας σε πολύ καθοριστικά σημεία του αγώνα (ειδικά από τα μέσα του 2ου Σετ και στις αρχές του 3ου) καθόρισαν την όλη εξέλιξη του στερώντας από την Ομάδα μας το δικαίωμα να διεκδικήσει και να κατακτήσει τη νίκη καθότι η εμφάνιση και η ψυχολογία της Ομάδας μας στο διάστημα που η διαιτησία ήταν 50-50 ήταν τέτοια που ένιωθες οτι η Ομάδα όχι μπορούσε αλλά και θα τα κατάφερνε.

Προχωράμε όμως!!! Με δυσκολίες... Με αδικίες.... Προχωράμε μονιασμένοι για την ΑΕΚ και τη Λάρνακα!!!

Θερμά Συγχαρητήρια στην Ομάδα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ Λεμεσού για τη νίκη και ευχές για καλή συνέχεια στο Πρωτάθλημα!!!

Επόμενος μας αγώνας την Τρίτη 27/10/20 και ώρα 20:00 στο Αυγόρου απέναντι στο τοπικό ΘΟΙ.

ΑΕΚ: Προπονήτρια Σοφία Τσαγγαρίδου-Γεωργίου, Β.Προπονήτρια Μαρία Αριστείδου (Βάσω Χαραλάμπους, Ελένη Μοσφιλιώτη (λίμπερο), Νικολέττα Στυλιανού (αρχηγός), Χρύσα Τσολακίδου, Άλκηστις Λευκαρίτη, Gvantsa Ulumbelashvili, Μελίνα Ιακώβου (λίμπερο), Αντριάνα Λάρκου, Μαίρη Χατζηπέτρου, Πόλα Δημητρίου, Νικολίνα Αντωνίου, Caroline Lemay, Αλεξάνδρα Ιωάννου, Νιόβη Πελεκάνου)