ΤΕΧΝΟΟΙΚΙΑ ΑΕΚ: Ήττα από ΑΕΛ στον ημιτελικό του Final Four

ΤΕΧΝΟΟΙΚΙΑ ΑΕΚ: Ήττα από ΑΕΛ στον ημιτελικό του Final Four

Σε ψεσινό συγκλονιστικό αγώνα στο Λευκόθεο για την Ημιτελική Φάση του Final 4 η Ομάδα μας ηττήθηκε με 2-3 Σετ από την ΑΕΛ Λεμεσού (25-17, 25-20, 25-27, 22-25, 12-15).

Η Ομάδα μας στα πρώτα 2 σετ ήταν εξαιρετική και προηγήθηκε στο σκορ με 2-0. Δυστυχώς στα επόμενα 3 η Ομάδα της ΑΕΛ με αντεπίθεση κατάφερε να ανατρέψει τα εις βάρος της δεδομένα και να πανηγυρίσει την πρόκριση στο σημερινό τελικό όπου θα βρει την Ανόρθωση που επικράτησε στο 2ο ημιτελικό του Παφιακού.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΤΕΧΝΟΟΙΚΙΑ ΑΕΚ Λάρνακας συγχαίρει τις 2 φιναλίστ του αποψινού τελικού και εύχεται όπως διεξαχθεί ένας τελικός αντάξιος της δυναμικής των 2 Ομάδων. Επίσης συγχαίρει και την Ομάδα του Παφιακού τόσο για τη ψεσινή της εμφάνιση όσο και για την όλη της παρουσία στις φετινές διοργανώσεις.

ΤΕΧΝΟΟΙΚΙΑ ΑΕΚ Λάρνακας (Aleksandar Petrovic): Arielle Love, Ελένη Μοσφιλιώτη, Ελένη Καρακώστα, Νικολέττα Στυλιανού, Νάταλη Στυλιανού, Στέλλα Ιωάννου, Luisa Schirmer, Jovana Gogic, Μαργαρίτα Χρυσηλίου, Άντρη Ιορδανού, Αιμιλία Δημητρίου, Ειρήνη Ιωάννου