Oλοκλήρωσε με το απόλυτο τον 1ο Γύρο

6η Αγωνιστική στο Πρωτάθλημα Β'Κατηγορίας χθες με την Ομάδα μας να επικρατεί με 0-3 (15-25, 22-25,23-25) σετ εκτός έδρας του Εθνικού Λατσιών.

Με τη νίκη της αυτή η Ομάδα μας ολοκλήρωσε τους αγώνες του 1ου Γύρου της 1ης Φάσης του Πρωταθλήματος με το απόλυτο των 18 βαθμών (Σετ 18-1) και βρίσκεται δίκαια στην 1η θέση του 1ου Ομίλου. 

Πολλά μπράβο στην τεχνική Ηγεσία και στις Κοπέλες μας για την ψεσινή νίκη και για τη μέχρι στιγμής εξαιρετική πορεία στο Πρωτάθλημα με την πεποίθηση ότι αυτή θα συνεχιστεί.

Πολλά μπράβο και στην αντίπαλη Ομάδα του Εθνικού Λατσιών για την πολύ καλή ψεσινή της εμφάνιση και ευχές για καλή συνέχεια στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις.

Επόμενος αγώνας την  Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022 εκτός έδρας με την Ομόνοια για την 8η αγωνιστική στις 20:00.

Θερμές ευχαριστίες στους οπαδούς της Ομάδας μας για ακόμη μια συγκινητική παρουσία.

ΑΕΚ Λάρνακας: Προπονητής: Γιώργος Γεωργίου, Υπεύθυνη Φυσικής Κατάστασης: Χρύσα Γκουντενούδη, Αθλήτριες: Βάσω Χαραλάμπους, Νικολίνα Αντωνίου, Χαρίκλεια Θρασυβούλου, Μελίνα Ιακώβου (λίμπερο), Αντρεάνα Κουκουμά, Αντριάνα Λάρκου, Ιωάννα Μπουζέα, Σταύρη Ισιδώρου, Κυριακή Λοίζου, Πόλα Δημητρίου (Αρχηγός), Χριστίνα Μαργιόλα, Νιόβη Πελεκάνου, Ιωάννα Χρίστου (λίμπερο), Πάμελα Φανιέρου (λίμπερο)