Οι νέες προσθήκες του φετινού ρόστερ

Η Ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσει την Αμερικανογερμανίδα Λάουρα Μπλαμπ. Η Λάουρα στο Wimberley (Texas), είχε ονομαστεί ως η πολυτιμότερη παίκτρια στην επίλεκτη εξάδα του Τέξας, όπου βοήθησε την ομάδα του Wimberley στους τελικούς του πρωταθλήματος Texas 3A. Είχε επίσης συμπεριληφθεί στην επίλεκτη λίστα της Division I Texas All Star team. Αγωνίστηκε στο κολεγιακό πρωτάθλημα NCAA των ΗΠΑ στο North Carolina State University και έπειτα στο Louisville University.  
Συνέχισε επαγγελματικά την καριέρα της στην Αυστριακή VC Tirol με την οποία τερμάτισε στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος και έπειτα έπαιξε στην Γαλλική Volleyb Ball Pays Viennois. Λάουρα καλωσόρισες στην οικογένεια της ΑΕΚ.

Η Ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσει την Καναδέζα Caylee Parker. Η Caylee ήταν μέλος και αρχηγός για δύο χρόνια της Εθνικής Καναδά Κ16 με την οποία ονομάστηκε και ως πολυτιμότερη παίκτρια. Διετέλεσε επίσης αρχηγός της Εθνικής Καναδά Κ18 με αρκετές εμφανίσεις και διακρίσεις. Στο κολεγιακό πρωτάθλημα NCAA αγωνίστηκε για τέσσερα χρόνια με το University of Connecticut (UCONN) όπου είχε διακρίσεις με την συμπερίληψη της στην All-BIG EAST Team, AVCA East Coast All-Region Honorable Mention, Two-time BIG EAST Offensive Player of the Week. Ακολούθως αγωνίστηκε επαγγελματικά με τον Φοίνικα Αλεξανδρούπολης και στην Ουγγρική KNRC όπου συνέβαλε στην κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο πρωτάθλημα. Caylee καλωσόρισες στην οικογένια της ΑΕΚ.

Η Ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσει την Alexa Rang (Lexie) από το Miamisburg, Ohio των ΗΠΑ. Η Lexie υπήρξε βασική για το Miamisburg HS για 4 χρόνια, με διακρίσεις όπως Greater Western Ohio Conference (GWOC) Player of the Year, Two-time All-GWOC and All-District, Two-time Miamisburg MVP, Senior all-star game participant and state all-star game participant. Επίσης συνέβαλε στην ομάδα του Elevation 17 Butcher, όπου η ομάδα κατέκτησε τη 3η θέση στο USA Division στους Παναμερικανικούς στο Detroit και την Elevation 18 Dinkelacker στην Πέμπτη θέση στους Παναμερικανικούς στο Dallas. Στο κολεγιακό πρωτάθλημα NCAA αγωνίστηκε με το Missouri-St. Louis University όπου είχε διακρίσεις ως First Team All-GLVC, College Sports Communicators Academic All-District team, All-Midwest Regional Tournament team, Academic All-GLVC. Στην συνέχεια αγωνίστηκε επαγγελματικά στο Περού για την Deportivo Soan, όπου ήταν βασικό στέλεχος με τεράστια συνεισφορά στην επιτυχία της ομάδας στη πιο ψηλή κατηγόρια του Περουβιανού πρωταθλήματος. Lexie καλωσόρισες την οικογένια της ΑΕΚ.

Η Ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσει την McKenna Slavik από το Chicago, Illinois των ΗΠΑ. Μια αθλήτρια που συνέβαλε μέγιστα στις επιτυχίες του Saint Charles East HS με περιφερειακούς τίτλους και αρκετές διακρίσεις όπως 2018 AVCA Under Armour All-American Honorable Mention, 2018 DuKane Player of the Year, Unanimous 2018 DuKane All-Conference selection, 2018 Elgin Courier Volleyball Player of the Year, με αποκορύφωμα την βασική συμμετοχή της στην κλαμπ της Sports Performance, όπου οδήγησε την ομάδα της SPVB Elite το 2018 στην κατάκτηση του AAU 18-Open Παναμερικανικού Τίτλου. Στην συνέχεια η McKenna έπαιξε στο κολεγιακό πρωτάθλημα NCAA για το Clemson University όπου προπονήτριά της ήταν η Jackie Kirr, πασαδόρος της ΑΕΚ Λάρνακας την περίοδο 2009-2010.  Στο κολεγιακό πρωτάθλημα οι διακρίσεις της είναι εμφανές και στην στατιστική της συγκομιδή, αφού αγωνίστηκε σε 135 αγώνες (περισσότερες από οποιαδήποτε άλλη παίκτρια) κατά την παρουσία της στο Clemson University με συνολικά 4,838 career assists (3η καλύτερη στην ιστορία του πανεπιστήμιου) και καθιστώντας την, την 5η πασαδόρο στο κολεγιακό πρωτάθλημα Division I που να έχει καταφέρει τέτοια διάκριση. McKenna καλωσόρισες στην οικογένεια της ΑΕΚ.

Η Ομάδα μας είμαι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσει πίσω στην Κύπρο την αθλήτρια μας Ελένη Καρακώστα. Η Ελένη ολοκλήρωσε τις σπουδές της ως Γυμνάστρια με ειδικότητα στην Πετοσφαίριση στο ΤΕΦΑΑ Αθηνών.Επιστρέφοντας ενσωματώνεται στη Γυναικεία Ομάδα αλλά και ως Προπονήτρια στις Ακαδημίες του Τμήματος. Είναι πλέον παίχτρια της Εθνικής Κύπρου, αφού έλαβε κλήση για να εκπροσωπήσει την Εθνική Ομάδα στα προκριματικά του Eurovolley το 2022. Η Ελένη ανήκει στην οικογένεια της ΑΕΚ από το 2001 και έχει πανηγυρίσει με τη Γυναικεία ομάδα το Κύπελλο του 2017-2018 όπου συνέβαλε ενεργά στην όλη προσπάθεια της Ομάδας. Ελένη καλωσόρισες πίσω στα κιτρινοπράσινα.