Νέα Σαλαμίνα-ΑΕΚ 1-3

Συνέχεια στο Πρωτάθλημα 1ης Κατηγορίας με την Ομάδα μας να επικρατεί με 1-3 Σετ της Νέας Σαλαμίνας για την 4η Αγωνιστική του Πρωταθλήματος (25-17, 18-25, 22-25, 17-25).

Το Δ.Σ. του Τμήματος εκφράζει τα θερμά του Συγχαρητήρια στην Τεχνική Ηγεσία  και στις Κοπέλες μας για τη μεγάλη νίκη και την υπέροχη εμφανιση απέναντι σε μια εξαιρετική Ομάδα και ειδικότερα με τον τρόπο που εξελίχθηκε το σκορ.

Επόμενος αγώνας για την Ομάδα μας τη Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023 για την 5η Αγωνιστική απέναντι στην ΑΕΛ στο ΚΙΤΙΟΝ στις 20:00 με τον κόσμο της Ομάδας μας να καλείται να στηρίξει αυτή τη μεγάλη προσπάθεια του Τμήματος.

Καλή συνέχεια και στην Ομάδα της Νέας Σαλαμίνας και Μπράβο για τον πολύ καλό αγώνα.

ΑΕΚ Λάρνακας: Προπονητής Μανώλης Πρασανάκης, Β.Προπονητης Χριστόφορος Χαραλάμπους, Γυμνάστρια Χρύσα Γκουντενούδη, Φροντιστής Πολύβιος Σάββα.
Αθλήτριες: Βάσω Χαραλάμπους (Αρχηγός), Μικαέλλα Κουζαπά, Ιωάννα Χρίστου, Κυριακή Λοίζου, Islen Castillo, Άντρεα Χαραλάμπους, Σταύρη Ισιδώρου, Χαραλαμπία Λεμονή, Αντρεάνα Κουκουμά, Στέφανη Ποπολίτοβα (Λίμπερο), Κατερίνα Βλάχου, Janka Simanicova, Έλενα Τσουτσούκη, Πάμελα Αντωνίου (Λίμπερο)