Καλή προσπάθεια, αλλά ήττα στην Λεμεσό

Καλή προσπάθεια, αλλά ήττα στην Λεμεσό

Σε ψεσινό αγώνα στη Λεμεσό για την 7η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Πετόσφαιρας Γυναικών η Ομάδα μας ηττήθηκε με 3-0 Σετ από τον Απόλλωνα (33-31,25-12,25-11).

Η ομάδα μας στο 1ο Σετ του ψεσινού αγώνα πραγματοποίησε την καλύτερη φετινή της εμφάνιση με τις κοπέλες μας να αφήνουν άριστες εντυπώσεις και να αποδεικνύουν την τεράστια δυναμική και προοπτική της ΑΕΚ μας.

Στο 2ο και 3ο Σετ η Ομάδα του Απόλλωνα επικράτησε δίκαια και καθαρά κερδίζοντας τελικώς τον αγώνα με 3-0.

Τα θερμά μας συγχαρητήρια προς την ομάδα του Απόλλωνα για τη νίκη και να του ευχηθούμε κάθε καλή συνέχεια στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις.

Επόμενος μας αγώνας το Σάββατο 12/12/20 και ώρα 17:00 στη Λεμεσό απέναντι στην ΑΕΛ σε εξ'αναβολής αγώνα λόγω της γνωστής περιπέτειας της ομάδας μας.

ΑΕΚ Λάρνακας: Προπονήτρια Σοφία Τσαγγαρίδου-Γεωργίου, Β.Προπονήτρια Μαρία Αριστείδου (Βάσω Χαραλάμπους, Έλενα Μοσφιλιώτη (λίμπερο), Νικολέττα Στυλιανού (αρχηγός), Άλκηστη Λευκαρίτη, Gvantsa Ulumbelashvili, Μελίνα Ιακώβου (λίμπερο), Αντριάνα Λάρκου, Μαίρη Χατζηπέτρου, Πόλα Δημητρίου, Νικολίνα Αντωνίου, Caroline Lemay, Αλεξάνδρα Ιωάννου, Νιόβη Πελεκάνου)