Καλή εμφάνιση αλλά ήττα από Απόλλωνα

Καλή εμφάνιση αλλά ήττα από Απόλλωνα
Σε ψεσινό αγώνα στο Κίτιον για την 5η αγωνιστική του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Γυναικών η ομάδα μας ηττήθηκε με 0-3 σετ από τον Απόλλωνα (21-25,21-25,21-25) παραμένοντας μετά το πέρας της αγωνιστικής στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
 
Η ομάδα μας πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση με τις παίκτριες μας να αγωνίζονται με πάθος για τη νίκη χάνοντας τελικά τον αγώνα στις λεπτομέρειες.
 
Στα αξιοσημείωτα του ψεσινού αγώνα η 1η επίσημη εμφάνιση της 13χρονης Αλεξάνδρας Ιωάννου (αδερφής των αθλητριών μας Στέλλας και Ειρήνης Ιωάννου) με τη Γυναικεία Ομάδα αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά φέτος την ιδιαίτερη σημασία που δίνεται στην προώθηση αθλητριών από τα Αναπτυξιακά μας Τμήματα.
 
Θερμές ευχαριστίες στον κόσμο της Ομάδας μας που βρέθηκε στο Κίτιον και στήριξε τις Κοπέλες μας!!!
 
Επόμενος αγώνας για την Ομάδα μας την ερχόμενη Τρίτη 26/11/2019 και ώρα 20:00 στη Λευκωσία απέναντι στην Ολυμπιάδα Νεαπόλεως.
 
ΑΕΚ στις νίκες.... ΑΕΚΑΡΑ στις λύπες...
 
ΑΕΚ Λάρνακας: Βάσω Χαραλάμπους, Ελένη Μοσφιλιώτη (λίμπερο), Έλενα Ανδρέου, Νικολέττα Στυλιανού (αρχηγός), Χρύσα Τσολακίδου, Νάταλη Στυλιανού, Angelina Slankamenac, Μελίνα Ιακώβου, Jordanne Scott, Πόλα Δημητρίου, Κυριακή Βούρκα, Αλεξάνδρα Ιωάννου, Κυριακή Μοσφιλιώτη (λίμπερο) Ειρήνη Ιωάννου