Ήττα στο τελευταίο του 2020

Ήττα στο τελευταίο του 2020
Σε αγώνα που πραγματοποιήθηκε ψες στη Λευκωσία για την 8η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Πετόσφαιρας Γυναικών η Ομάδα μας ηττήθηκε με 3-0 Σετ από την ΑΝΟΡΘΩΣΗ (25-18,25-15,25-17).
 
Η Ομάδα μας παρά την προσπάθεια των αθλητριών μας υπέκυψε στην ανωτερότητα της ψεσινής της αντιπάλου.
 
Ο αγώνας ήταν ο τελευταίος με τα χρώματα της Ομάδας μας για την Καναδέζα αθλήτρια Caroline Lemay η οποία εξέφρασε την επιθυμία να επιστρέψει στην πατρίδα της. Την ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά της στην ΑΕΚ μας και να της ευχηθούμε καλή σταδιοδρομία σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.
 
Θερμά συγχαρητήρια στην ΑΝΟΡΘΩΣΗ για τη νίκη και ευχές για καλή συνέχεια στο Πρωτάθλημα και στο Κύπελλο.
 
Επόμενος μας αγώνας την Παρασκευή 8/1/21 στη Λάρνακα απέναντι στην Ομάδα του ΘΟΙ Αυγόρου σε εξ'αναβολής αγώνα για την 8η αγωνιστική.
 
Με την ευκαιρία το Πετοσφαιρικό Τμήμα εύχεται σε όλο τον κόσμο και κυρίως στους χορηγούς και φίλους της Ομάδας και του Τμήματος μας Καλά Χριστούγεννα με την ευχή όπως το 2021 να φέρει την πολυπόθητη λευτεριά στον τόπο μας καθώς και δύναμη και υπομονή για την αντιμετώπιση της πανδημίας.
 
ΑΕΚ: Προπονήτρια Σοφία Τσαγγαρίδου-Γεωργίου, Β.Προπονήτρια Μαρία Αριστείδου (Βάσω Χαραλάμπους, Έλενα Μοσφιλιώτη (λίμπερο), Πανάγια Παπακώστα, Νικολέττα Στυλιανού (αρχηγός), Gvantsa Ulumbelashvili,  Μελίνα Ιακώβου (λίμπερο), Κυριακή Βλαδιμήρου, Μαίρη Χατζηπέτρου, Πόλα Δημητρίου, Νικολίνα Αντωνίου, Caroline Lemay, Αλεξάνδρα Ιωάννου, Νιόβη Πελεκάνου, Μαρία Αριστείδου)