Ήττα στην Πάφο

Ήττα στην Πάφο

Σε ψεσινό αγώνα στην Πάφο για την 9η αγωνιστική του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Γυναικών η Ομάδα μας ηττήθηκε με 3-0 Σετ από τον Παφιακό (25-22, 25-16, 25-17).

Η ομάδα μας παρά την ήττα στάθηκε πολύ αξιοπρεπώς στον αγώνα και ειδικότερα στο 1ο σετ το οποίο θα μπορούσε άνετα να κατακτήσει. Η Τεχνική Ηγεσία και οι Κοπέλες μας με σωστή προσέγγιση στον αγώνα και πολλή ομαδικότητα πάλεψαν άλλα έχασαν τελικά τον αγώνα στις λεπτομέρειες.

Πριν τον αγώνα τηρήθηκε μονόλεπτος σιγή εις μνήμη της συζύγου του Πρόεδρου της Ομάδας του Παφιακού Δρ.Αντώνη Οικονομίδη για το χαμό της συζύγου του. Όλοι μας εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια και τη συμπάθεια μας στο φίλο Πρόεδρο.

Στα ιδιαίτερα ευχάριστα της ψεσινής βραδίας η 1η επίσημη εμφάνιση της 15χρονης Νιόβης Πελεκάνου ανήμερα των γενεθλίων της με τη Γυναικεία Ομάδα. Επίσης η 1η φορά που η σχεδόν 17χρονη Ειρήνη Ιωάννου φόρεσε το περιβραχιόνιο της Αρχηγού.

Θερμές ευχαριστίες στους πιστούς φίλους της Ομάδας μας που βρέθηκαν και ψες κοντά στις Κοπέλες μας κάνοντας το μακρινό ταξίδι.

Πολλά μπράβο και στην ομάδα του Παφιακού για τη νίκη της και της ευχόμαστε καλή πορεία στη συνέχεια του Πρωταθλήματος.

Επόμενος αγώνας για την oμάδα μας την Τρίτη 14/1/2020 και ώρα 20:00 στο Κίτιον απέναντι στην Ανόρθωση.

Με την ευκαιρία της διακοπής του Πρωταθλήματος όλοι οι Προπονητές και οι Αθλήτριες του Πετοσφαιρικού Τμήματος της ΑΕΚ μας εύχονται Καλά Χριστούγεννα και Χαρούμενο το 2020 σε όλo τον κόσμο και ιδιαίτερα στους φίλους της αγαπημένης μας ΑΕΚ.

Παράλληλα απευθύνουν για άλλη μια φορά το τεράστιο τους ευχαριστώ στους χορηγούς και υποστηρικτές του Τμήματος που το ενισχύουν για να παραμένει ζωντανό και στις επάλξεις κρατώντας κοντά στον αθλητισμό περίπου 150 παιδιά των Ακαδημιών μας μερικά εκ των οποίων ειδικότερα φέτος παίρνουν το βάπτισμα του πυρός στη Γυναικεία Ομάδα.

ΑΕΚ Λάρνακας: Βάσω Χαραλάμπους, Ελένη Μοσφιλιώτη (λίμπερο), Νικολέττα Στυλιανού (αρχηγός), Angelina Slankamenac, Μελίνα Ιακώβου,Jordanne Scott, Πόλα Δημητρίου, Κωνσταντίνα Ιωάννου, Κυριακή Βούρκα, Κυριακή Μοσφιλιώτη (λίμπερο), Νιόβη Πελεκάνου, Ειρήνη Ιωάννου