Ήττα από ΑΕΛ, συνέχεια με Lemesos Volleybal

Ήττα από ΑΕΛ, συνέχεια με Lemesos Volleybal

Σε εξ αναβολής αγώνα που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 12/12/2020 στη Λεμεσό για την 5η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Πετόσφαιρας Γυναικών η Ομάδα μας ηττήθηκε με 3-0 Σετ από την ΑΕΛ (25-13,25-18,25-17).

Η ΑΕΛ στο 1ο Σετ ήταν εμφανώς καλύτερη από την Ομάδα μας. Οι κοπέλες μας στο 2ο και 3ο Σετ παρουσίασαν καλύτερο πρόσωπο και κυρίως στο 3ο Σετ όπου ο αγώνας παιζόταν για μεγάλο χρονικό διάστημα πόντο με πόντο με την ΑΕΛ να ξεφεύγει στο σκορ στα τελευταία στάδια του αγώνα.

Τα θερμά μας συγχαρητήρια προς την Ομάδα της ΑΕΛ για τη νίκη και να της ευχηθούμε κάθε καλή συνέχεια στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις.

Επόμενος μας αγώνας το Σάββατο 19/12/20 στη Λάρνακα απέναντι στην Ομάδα της Lemesos Volleyball σε εξ'αναβολής αγώνα για την 5η αγωνιστική λόγω της γνωστής περιπέτειας της Ομάδας μας.

ΑΕΚ: Προπονήτρια Σοφία Τσαγγαρίδου-Γεωργίου, Β.Προπονήτρια Μαρία Αριστείδου (Βάσω Χαραλάμπους, Έλενα Μοσφιλιώτη (λίμπερο), Νικολέττα Στυλιανού (αρχηγός), Άλκηστη Λευκαρίτη, Μελίνα Ιακώβου (λίμπερο), Αντριάνα Λάρκου, Μαίρη Χατζηπέτρου, Πόλα Δημητρίου, Νικολίνα Αντωνίου, Caroline Lemay, Αλεξάνδρα Ιωάννου, Μαρία Αριστείδου)