Εξαιρετική εμφάνιση παρά τις πολλές απουσίες

Εξαιρετική εμφάνιση παρά τις πολλές απουσίες

Σε ψεσινό αγώνα στο Κίτιον για τη 13η αγωνιστική του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Γυναικών η Ομάδα μας ηττήθηκε με 0-3 σετ από την εξαιρετική ομάδα της Ολυμπιάδας (15-25,15-25,22-25).

Η ομάδα μας παρά τις πολλές απουσίες βασικών παικτριών λόγω τραυματισμών και ασθενειών πραγματοποίησε εξαιρετική και παθιασμένη εμφάνιση γεμίζοντας με περηφάνια όλους όσους βρέθηκαν χθες στην κεντρική του Κίτιον. Ειδικότερα οι νεαρές μας αθλήτριες απέδειξαν ότι το μέλλον τους ανήκει και ότι η ΑΕΚ μπορεί να στηρίζεται πάνω τους. Άξιες συμπαραστάτες τους οι πιο έμπειρες αθλήτριες οι οποίες τις καθοδήγησαν εξαιρετικά και τις παρέσυραν σε μια συνολικά πανέμορφη εμφάνιση. Πραγματικά το ΜΠΡΑΒΟ είναι λίγο για ΟΛΕΣ τις αθλήτριες και την Τεχνική Ηγεσία μας φέτος για την τιτανια προσπαθεια που καταβάλλουν.

Θερμές ευχαριστίες στους πιστούς φίλους της ομάδας μας που βρέθηκαν και ψες κοντά στις Κοπέλες μας.

Τα συγχαρητήρια μας στην Ομάδα της Ολυμπιάδας για τη νίκη στον οποίο ευχόμαστε κάθε καλή συνέχεια.

Επόμενος αγώνας για την Ομάδα μας την ερχόμενη Τρίτη 11/2/2020 και ώρα 20:00 στο Αυγόρου απέναντι στο τοπικό ΘΟΙ.

ΑΕΚ Λάρνακας: Βάσω Χαραλάμπους, Ελένη Μοσφιλιώτη (λίμπερο), Πανάγια Παπακώστα, Χρύσα Τσολακίδου, Άλκηστις Λευκαρίτη, Angelina Slankamenac, Μελίνα Ιακώβου, Αντριάνα Λάρκου, Jordanne Scott (αρχηγός), Κωνσταντίνα Ιωάννου, Κυριακή Μοσφιλιώτη (λιμπερο) Αλεξάνδρα Ιωάννου,Νιόβη Πελεκάνου