Εξαιρετική εμφάνιση και νίκη στην έδρα του ΘΟΙ Αυγόρου

Εξαιρετική εμφάνιση και νίκη στην έδρα του ΘΟΙ Αυγόρου

Σε ψεσινό αγώνα στο Αυγόρου για τη 14η και τελευταία αγωνιστική της Α Φάσης του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Γυναικών η Ομάδα μας επικράτησε με 1-3 σετ του τοπικού ΘΟΙ (15-25,25-21,21-25,20-25) σημειώνοντας την 4η της νίκη στο Πρωτάθλημα.

Με αυτή της νίκη η Ομάδα μας τερματίζει με τη λήξη της 1ης Φάσης του Πρωταθλήματος στην 6η θέση του Βαθμολογικού Πίνακα με 14 βαθμούς και μεταφέρει στη 2η Φάση του Πρωταθλήματος την βαθμολογική της συγκομίδη. Στη 2η Φάση η Ομάδα μας θα αντιμετωπίσει τους Απόλλωνα, ΘΟΙ Αυγόρου και Ομόνοια σε διπλούς αγώνες.

Η Ομάδα μας με εξαιρετική εμφάνιση στο 1ο Σετ επικράτησε σχετικά εύκολα του ΘΟΙ. Στο 2ο Σετ η γηπεδούχος Ομάδα ήταν καλύτερη κερδίζοντας με 25-21. Στο 3ο και στο 4ο Σετ όμως η Ομάδα μας επανήλθε και με σημαντικούς πόντους σε κρισιμα σημεία των 2 Σετ κατάφερε να επικρατήσει του ανταγωνιστικού ΘΟΙ κατακτώντας το σημαντικό τρίποντο.

Θερμές ευχαριστίες στους πιστούς φίλους της Ομάδας μας που βρέθηκαν και ψες κοντά στις Κοπέλες μας.

Τα συγχαρητήρια μας στην Ομάδα του ΘΟΙ Αυγόρου για την προσπάθεια.

Επόμενος αγώνας για την Ομάδα μας την ερχόμενη Τρίτη 18/2/2020 και ώρα 20:00 πάλι στο Αυγόρου για την 1η αγωνιστική της Β Φάσης του Πρωταθλήματος.

ΑΕΚ Λάρνακας: Βάσω Χαραλάμπους, Ελένη Μοσφιλιώτη (λίμπερο), Πανάγια Παπακώστα, Νικολέττα Στυλιανού (αρχηγός), Χρύσα Τσολακίδου, Angelina Slankamenac, Μελίνα Ιακώβου, Αντριάνα Λάρκου, Jordanne Scott, Πόλα Δημητρίου, Κυριακή Μοσφιλιώτη (λιμπερο) Αλεξάνδρα Ιωάννου,Νιόβη Πελεκάνου, Ειρήνη Ιωάννου