Επιστροφή με πολλές απουσίες και φυσιολογική ήττα

Επιστροφή με πολλές απουσίες και φυσιολογική ήττα

Σε ψεσινό αγώνα στη Λευκωσία για την 4η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Πετόσφαιρας Γυναικών η Ομάδα μας ηττήθηκε με 3-0 Σετ από την Ολυμπιάδα Νεαπόλεως (25-15,25-10,25-10).

Ο αγώνας ψες ήταν ο πρώτος αγώνας της Ομάδας μας μετά από την τεράστια περιπέτεια της με τον Κορωνοιό και οι κοπέλες μας κατέθεσαν ψυχή και πάθος παρά το τελικό αποτέλεσμα.

Μια παρουσία η οποία μόνο θετικά μπορεί να αφήσει πίσω της καθότι πέραν των δυσκολιών λόγω της γνωστής περιπέτειας που είχε ως αποτέλεσμα την ελλειπή προετοιμασία να προσθέσουμε και τα προβλήματα απουσιών καθώς από τις 14 κοπέλες του Γυναικείου μας ρόστερ χθες απουσίαζαν για διάφορους λόγους 5 αθλήτριες.

Τα θερμά μας συγχάρητηρια προς την Ομάδα της Ολυμπιάδας Νεαπόλεως για τη δίκαιη και καθαρή της νίκη και να της ευχηθούμε κάθε καλή συνέχεια στις αγωνιστικές τις υποχρεώσεις.

Παράλληλα θα ήταν μεγάλη παράλειψη να μην εκφράσουμε τις τεράστιες μας ευχαριστίες προς την Ομάδα της Ολυμπιάδας Νεαπόλεως (ΔΣ, Τεχνική Ηγεσία και Αθλήτριες ) καθώς και τη Διαιτητική Ομάδα για το θερμό τους ενδιαφέρον για την κατάσταση όλων των ατόμων της Ομάδας μας αποδεικνύοντας με τον πλέον περίτρανο τρόπο ότι ο κόσμος του αθλητισμού και ειδικότερα όσον αφορά θέματα υγείας μπορεί και είναι πιο ενωμένος από ότιδηποτε άλλο.

Επόμενος μας αγώνας την Τρίτη 8/12/20 και ώρα 20:00 στη Λεμεσό απέναντι στον Απόλλωνα.

ΑΕΚ Λάρνακας: Προπονήτρια Σοφία Τσαγγαρίδου-Γεωργίου, Β.Προπονήτρια Μαρία Αριστείδου (Βάσω Χαραλάμπους, Νικολέττα Στυλιανού (αρχηγός), Χρύσα Τσολακίδου, Άλκηστη Λευκαρίτη, Gvantsa Ulumbelashvili, Αντριάνα Λάρκου, Μαίρη Χατζηπέτρου, Πόλα Δημητρίου, Νικολίνα Αντωνίου, Caroline Lemay, Αλεξάνδρα Ιωάννου)