Διευθετήσεις και προπώληση για το Σούπερ Καπ

Διευθετήσεις και προπώληση για το Σούπερ Καπ

Το τμήμα Πετόσφαιρας της Αθλητικής Ένωσης Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας ενημερώνει για τις διευθετήσεις που αφορούν τον αγώνα του ΟΠΑΠ Σούπερ Καπ γυναικών με αντίπαλο τον Απόλλωνα. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στην αίθουσα «Κίτιον» στην Λάρνακα το Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014 και θα αρχίσει στις 17:00.

Οι φίλοι της ομάδας μας θα πάρουν θέση στην Δυτική εξέδρα και οι φίλοι του Απόλλωνα στην Ανατολική εξέδρα (όπου βρίσκονται οι επίσημοι), ενώ τα δύο πέταλα θα παραμείνουν κλειστά.

Στα εισιτήρια που θα διατεθούν θα αναγράφεται το ονοματεπώνυμο και ο αριθμός πολιτικής ταυτότητας και θα γίνεται έλεγχος από άτομα της ασφάλειας που θα υπάρχει στις δύο εισόδους του γηπέδου. Για αυτό και οι φίλαθλοι καλούνται να έχουν μαζί τους την πολιτική τους ταυτότητα.  

Η προπώληση των εισιτηρίων αρχίζει σήμερα Πέμπτη (16/10) το απόγευμα (15:00) από την μπουτίκ του σωματείου και θα συνεχιστεί τόσο την Παρασκευή (17/10 09:00-13:00, 15:00-18:00), όσο και την μέρα του αγώνα (09:00-13:00). Δεν θα διατίθενται εισιτήρια στις εισόδους του γηπέδου.  

Αεκτζήδες, η γυναικεία πετοσφαιρική μας ομάδα χρειάζεται την στήριξη και την δυναμική σας παρουσία, πάντοτε σε αθλητικά πλαίσια. Σας καλούμε στο γήπεδο για να ενισχύσετε την προσπάθεια που θα καταβάλει η νεανική και φιλόδοξη ομάδα μας για την κατάκτηση του πρώτου τίτλου στην φετινή σεζόν, για την ΑΕΚ, για την Λάρνακα.