Ανανέωση συνεργασίας με 8 πετοσφαιρίστριες

Η Ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με την αθλήτρια Βάσω Χαραλάμπους. Η αρχηγός μας παραμένει στα κιτρινοπράσινα για 6η χρονιά.  

Η Ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση συνεργασίας μας με την αθλήτρια Κυριακή Λοΐζου. Η Κυριακή, ως πολλά υποσχόμενη παίχτρια, αγωνίστηκε βασική πέρσι και συνέβαλε ενεργά στην όλη προσπάθεια της Ομάδας.

Η Ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση συνεργασίας με την Λίμπερο Στέφανη Ποπολύτοβα για τα επόμενα 2 χρόνια. Η Στέφανη πέρσι αγωνίστηκε σε θέση βασικής όπου και αναδείχθηκε συνολικά για 3 αγωνιστικές ως η MVP Λίμπερο του Πρωταθλήματος.

Η Ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση συνεργασίας με την αθλήτρια Σταύρη Ισιδόρου για 3η συνεχή χρονιά. Η Σταύρη πέρσι επανήλθε σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, μετά από τραυματισμό που ταλαιπώρησε τον ώμο της, και συνέβαλε έμπρακτα στη προσπάθεια της ομάδας. Μέσα από τις ευκαιρίες που της δόθηκαν την περσινή αγωνιστική σεζόν, η πολλά υποσχόμενη βολεϊμπολίστρια κατάφερε να αναδειχθεί ως η MVP διαγώνιος της 14ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος.  

Η Ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση της Αντρεάνας Κουκουμά από την ομάδα του Πανιδαλιακού με ελευθέρα. Η Αντρεάνα τα τελευταία 2 χρόνια είναι στη γυναικία ομάδα της ΑΕΚ αλλά και στις Νεανίδες. Ένα ανερχόμενο ταλέντο, άρπαξε κάθε ευκαιρία που της δόθηκε, στη πρώτη αλλά και στη δεύτερα κατηγορία, για να δείξει την δίψα της για βελτίωση και τη συνεισφορά της στη πορεία της Ομάδας. Η Αντρεάνα κλήθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική Κ18 τον Ιανουάριο του 2024, με την πρώτη της επίσημη εμφάνιση,με την Εθνική Νεανίδων, στην Σλοβενία. Αντρεάνα καλή συνέχεια στα κιτρινοπράσινα.

Η Ομάδα μας είναι στη ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνέχεια της συνεργασίας με την Πάμελα Αντωνίου. Η Πάμελα ανήκει στην Ομάδα της ΑΕΚ εδώ και 2 χρόνια αποτελώντας ακόμα μία νεαρή προσοντούχα αθλήτρια της Ομάδας. Η Πάμελα αγωνίζεται ως Λίμπερο και έχει συμβάλει στη προσπάθεια της Γυναικείας Ομάδας αλλά και των Νεανίδων αυτά τα 2 χρόνια. Πάμελα καλή συνέχεια στην ΑΕΚ.

Η Ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνέχιση συνεργασίας μας με τη πασαδόρο Μικαέλλα Κουζαπά. Η Μικαέλλα, με εμπειρία στην Προεθνική Κ18 το 2023 και 2024, είναι μία από πολλά υποσχόμενες Νεάνιδες της Ομάδας μας, η οποία καλείτε να εδραιώσει τη Γυναικία Ομάδα και φέτος. Μίκα καλή συνέχεια στα κιτρινοπράσινα.