Συνέντευξη Βασίλη Σελλά, Γενικός Αρχηγός Καλαθόσφαιρας ΑΕΚ

ΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΝΗ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΡΜΟΖΕΙ
Βασίλη καταρχήν συγχαρητήρια για την πρόκριση της ομάδας μας στους 4 του πρωταθλήματος. Πώς νιώθεις για αυτή την επιτυχία;
Ευχαριστώ.Σαν διοίκηση είμαστε πολύ ικανοποιημένοι για την μέχρι στιγμής, πορεία της ομάδος μας. Από την αρχή της σεζόν ο πρωταρχικός μας στόχος
ήταν να πλασαριστούμε στις τέσσερις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα,πράγμα το οποίο κατορθώσαμε ύστερα απο πολλά χρόνια...Συγκεκριμένα, η τελευταία φορά ήταν, όταν η ομάδα συμμετείχε στους τελικούς του πρωταθλήματος  το μακρινό 1994, που ήταν η πρώτη χρονιά της δημιούργιας της ΑΕΚ.Η ομάδα όλα αυτά τα χρόνια δεν είχε να επιδείξει παρόμοια επιτυχία, με εξαίρεση την παρουσία της σε Final Four του Κυπέλλου την σεζόν 1999-2000. Όλα αυτά δείχνουν το μέγεθος και τη σημασία της πρόκρισης αυτής.   

Τι είναι αυτό που συνέβαλε στο να φτάσει η ομάδα μας στα play offs;
Το οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα, η καθημερινή σκληρή δουλειά των καλαθοσφαιριστών και του τεχνικού επιτελείου,η συμβολή των χορηγών μας και του διοικητικού συμβουλίου και σίγουρα η τεράστια συνεισφορά του Προέδρου μας κ. Ανδρέα Λευκαρίτη χωρίς την οποία, τίποτα δεν θα ήταν εφικτό. 

Τι πιστεύεις ότι πρέπει να γίνει από εδώ και πέρα για να συνεχίσει η ομάδα με επιτυχία στην δύσκολη συνέχεια;
Να συνεχίσουμε την καθημερινή προσπάθεια για βελτίωση ούτως ώστε  με επιμονή και υπομονή να φέρουμε την ομάδα εκεί που της αρμόζει.   

Τι θα ήθελες να πεις στον κόσμο που στήριξε την ομάδα και έγινε ο 6ος παίκτης σε  αυτή την αγωνιστική περίοδο;
Θα ήθελα να πώ ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο  που προσερχόταν στο γήπεδο και στήριζε αυτή μας την προσπάθεια και μας έδωσε την ώθηση να φτάσουμε αισίως στην τέταρτη θέση του πρωταθλήματος. Σίγουρα η παρουσία του κόσμου φέτος και ειδικά στην σειρά αγώνων με το Αποέλ ήταν καταλυτική. Γ’ιαυτό στα επικείμενα παιχνίδια περιμένουμε και ελπίζουμε σε ακόμη πιο μαζική παρουσία του κόσμου με την βοήθεια του οποίου, δεν έχουμε να φοβηθούμε κανένα και τίποτα.Αν όμως στη συνέχεια φανώ ανικανοποίητος, θα ζητούσα να με συγχωρήσετε. Παίζοντας και μεγαλώνοντας στις ακαδημίες του Πεζοπορικού και μετέπειτα στην ΑΕΚ βίωσα εποχές στις οποίες δεν υπήρχε γήπεδο σε ολόκληρη την Κύπρο στο οποίο θα μπορούσε να χωρέσει τους χιλιάδες μας φιλάθλους, των οποίων το πάθος για το μπάσκετ ήταν απερίγραπτο. Σίγουρα για να ξαναζήσουμε ανάλογες στιγμές, πρέπει εμείς πρώτα να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη του κόσμου,την οποία δουλεύοντας σκληρά θα προσπαθήσουμε να ανακτήσουμε.