Πετρολίνα ΑΕΚ: Την Τετάρτη η πρεμιέρα στους ομίλους του FIBA Europe Cup

Η Πετρολίνα ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Rostock Seawolves από την Γερμανία, στην πρεμιέρα των υποχρεώσεων της ομάδας μας στoυς ομίλους του FIBA Europe Cup. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Τετάρτη (18/10) στις 19:00 στο Κίτιον. Στον 3ο όμιλο της διοργάνωσης συμμετέχουν επίσης Karhu Basket (Φινλανδία) και Jonava CBet (Λιθουανία).  

Η ομάδα μας θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα και να κάνει ιδανικό ποδαρικό με το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα στον όμιλο. Πάρα πολύ σημαντικό ρόλο μπορεί να παίξει η παρουσία του κόσμου, που χρειάζεται να στηρίξει δυναμικά και να βοηθήσει με τον δικό του τρόπο την δύσκολη προσπάθεια των καλαθοσφαιριστών μας. 

Η γενική είσοδος ορίστηκε στα 5 ευρώ, ενώ ισχύουν κανονικά τα εισιτήρια διαρκείας. Εισιτήρια θα πωλούνται από την Μπουτίκ του Σωματείου (Δευτέρα: 15:00-18:00, Tρίτη: 09:00-13:00, 15:00-18:00, Tετάρτη: 09:00-13:00), ενώ εισιτήρια και εισιτήρια διαρκείας (στην τιμή των 50 ευρώ) θα πωλούνται και στα ταμεία του γηπέδου. 

Τονίζεται ότι απαγορεύεται να εισέλθουν στο γήπεδο ιστοί σημαιών. Ο λόγος της απαγόρευσης πέραν των θεμάτων ασφαλείας, έχει να κάνει με την παρεμπόδιση της τηλεοπτικής εικόνας ζωντανής μετάδοσης του αγώνα. 

Σημειώνεται ότι στις εισόδους του γηπέδου θα γίνεται έλεγχος για Κάρτα Φιλάθλου.