Πετρολίνα ΑΕΚ: Πρωταθλήτρια μέσα στον Στρόβολο!

Πετρολίνα ΑΕΚ: Πρωταθλήτρια μέσα στον Στρόβολο!

Πρωταθλήτρια καλαθόσφαιρας για 5η φορά στην νεότερη ιστορία της αναδείχθηκε απόψε η Πετρολίνα ΑΕΚ, με την ομάδα μας να κερδίζει μετά από εξαιρετική εμφάνιση με 72-65 στον πέμπτο και τελευταίο τελικό της ΟΠΑΠ Basket League με αντίπαλο τον Κεραυνό στον Στρόβολο.

Πάρα πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές, διοίκηση, τεχνική ηγεσία και καλαθοσφαιριστές που οδήγησαν την ομάδα μας στο ανεπανάληπτο νταμπλ καθώς είχε προηγηθεί η κατάκτηση του Κυπέλλου.

Η ομάδα μας κατάφερε να αφήσει πίσω της όλα όσα έγιναν στον τέταρτο τελικό και με εκπληκτικό τρόπο να... σπάσει για δεύτερη φορά την έδρα στην σειρά των τελικών.

Απόλυτη ισορροπία στο πρώτο δεκάλεπτο, με τις δύο ομάδες να τελειώνουν στο ισόπαλο 20-20. Παρά την νευρικότητα και τις δυνατές άμυνες η ομάδα μας έβρισκε τις λύσεις επιθετικά και πήγε στα αποδυτήρια στο - 1. Στο τρίτο δεκάλεπτο η ομάδα μας αρχικά δυσκολεύτηκε, αλλά βρήκε τις λύσεις και με τρίποντο του Γιανναρά στην λήξη μείωσε και πάλι στον ένα πόντο. Τα πάντα κρίθηκαν στο τελευταίο δεκάλεπτο, με τις άμυνες να έχουν τον πρώτο λόγο και την ομάδα μας να επιδεικνύει την απαραίτητη ψυχραιμία, να έχει σωστές επιλογές και να πανηγυρίζει στο τέλος το ροζ φύλλο αγώνα και την κατάκτηση του τίτλου.

Ως ο ΜVP του αγώνα αναδείχθηκε ο Ogbeide με 22 πόντους (17 ριμπάουντ, 1 ασσίστ).

Τα δεκάλεπτα: 20-20, 38-37, 55-54, 65-72

Κεραυνός (Χριστόφορος Λειβαδιώτης)

Στυλιανού 6 (2), Rorie 7 (2), Ραζής 5 (1), Rozzell 17 (2), Williamson 15, Μιχαήλ 13 (1), Κing, Θεοχαρίδης 2, Κορωνίδης

Πετρολίνα ΑΕΚ (Νικόλας Παπαδόπουλος)

Snider 15 (2), Σιζόπουλος 14 (4), Οgbeide 22, Παντελή 13 (3), Μαντοβάνης 5 (1), Μανωλόπουλος, Davis, Γιανναράς 3 (1)