Πετρολίνα ΑΕΚ - Pizza Express Απόλλων αύριο 18/12 στο «Κίτιον»

Δύσκολες αναμετρήσεις απέναντι στον Απόλλωνα για τις ομάδες μας στην καλαθόσφαιρα και το γυναικείο βόλεϊ φέρνει η αυριανή ημέρα (18/12/2012) στο Αθλητικό Κέντρο «Κίτιον» στις οποίες χρειάζονται την πλήρη στήριξη των φιλάθλων μας.

 

Πιο συγκεκριμένα αύριο Τρίτη στις 18:15 η ομάδα μας στο μπάσκετ αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα για το θεσμό του κυπέλλου σε αγώνα νοκ άουτ.

 

Όλη η οικογένεια της ΑΕΚ αλλά και όλος ο φίλαθλος κόσμος της Λάρνακας καλείτε να δώσει βροντερό παρών ωθώντας με την παρουσία του την ομάδα μας στην νίκη, στηρίζοντας με αυτό τον τρόπο την προσπάθεια της ομάδας μας για την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Η φετινή προϊστορία απέναντι στην ομάδα της Λεμεσού σε αγώνες πρωταθλήματος είναι ισόπαλη, καθώς η ομάδα μας μετρά μια νίκη εντός και μια ήττα εκτός έδρας. 

 

Παρακαλείται όλος ο φίλαθλος κόσμος της ομάδας μας ο οποίος θα βρεθεί αύριο Τρίτη στον καλαθοσφαιρικό αγώνα κυπέλλου, μετά το τέλος της αναμέτρησης να παραμείνει στο γήπεδο στηρίζοντας και την ομάδα μας στην πετόσφαιρα γυναικών όπου αντιμετωπίζει αμέσως μετά τη γυναικεία ομάδα του Απόλλωνα. 

 

ΑΕΚ Λάρνακας
Γραφείο Τύπου