Πετρολίνα ΑΕΚ: Πέμπτη ο ημιτελικός με Κεραυνό (εισιτήρια στην Μπουτίκ)

Πετρολίνα ΑΕΚ: Πέμπτη ο ημιτελικός με Κεραυνό (εισιτήρια στην Μπουτίκ)

Αλλαγή ημερομηνίας υπήρξε στους αγώνες του ΟΠΑΠ Final Four «Νεόφυτος Χανδριώτης», μετά από αίτημα της Πετρολίνα ΑΕΚ, το οποίο αποδέχτηκαν και οι υπόλοιπες ομάδες που αγωνίζονται στον θεσμό του Κυπέλλου, ΑΠΟΕΛ, ΕΘΑ και Κεραυνός, καθώς και η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

H ομάδα μας θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό τον Κεραυνό, σε αγώνα που θα διεξαχθεί στις 17:00 το απόγευμα της Πέμπτης (11/02). Ο δεύτερος ημιτελικός ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΕΘΑ θα αρχίσει στις 20:30 της ίδιας μέρας. Ο μεγάλος τελικός θα διεξαχθεί το Σάββατο (13/02) και θα ξεκινήσει στις 20:00. Όλα τα παιχνίδια θα διεξαχθούν στο «Τάσσος Παπαδόπουλος Ελευθερία».

Οι αρχικές ημερομηνίες που ορίστηκαν για την διεξαγωγή των αγώνων ήταν Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου (οι δύο ημιτελικοί) και Κυριακή 14 Φεβρουαρίου (ο τελικός).

Η αλλαγή στις ημερομηνίες γίνεται ώστε να έχει περισσότερο χρόνο ξεκούρασης η Πετρολίνα ΑΕΚ και για να έχει την καλύτερη δυνατή προετοιμασία ενόψει του εκτός έδρας Ευρωπαϊκού παιχνιδιού της που θα δώσει στις 17 Φεβρουαρίου κόντρα στην γερμανική Σκάιλαϊνερς, για την φάση των «16» του FIBA Europe Cup.

Η ομάδα μας χρειάζεται την στήριξη μας για να μπορέσει να δώσει το παρών στον τελικό και να διεκδικήσει ακόμη ένα τρόπαιο.

Οι φίλοι της ομάδας μας θα πάρουν θέση στην κερκίδα Κερύνειας και μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους από την Μπουτίκ του Σωματείου.

Η προπώληση των εισιτηρίων αρχίζει σήμερα (09/02) από την Μπουτίκ του Σωματείου και συνεχίζεται μέχρι την μέρα του ημιτελικού (Πέμπτη 11/02) στις 13:00 το μεσημέρι.

Η γενική είσοδος καθορίστηκε στα 5 ευρώ και η τιμή του παιδικού εισιτηρίου στο 1 ευρώ.